Acımasız Avcılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan crocodile hunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,017
Ynt: Acımasız Avcılar

sisdagili61' Alıntı:
Ya avda atılan saçmalar ağaç gövdelerine saplanınca o ağacın canı acımazmı?
Şimdi böyle bir söz söylemek saçma bu sitede bir çok kişi offroad yapıyor yeri geliyor vinç halatını ağaca bağlıyor onlardamı cani?

hyena' Alıntı:
Orası doğru ama buradaki belirttiğimiz avcılık spor ya da zevk için yapılıyor, hem hayvanlardan et,süt,bal,güç vb her türlü istifade ediyoruz

zaten kimse kızılderililer gibi yaşayıp avlanana da laf etmez, onların ki ihtiyaç burada yapılan spor ve zevk için yapılan avlanmadır,

Selamlar Saygılar...

4. sayfanın ilk mesajına bir göz atsak diyorum.
1. sayfadan alıntı yaptım kendi mesajımı tekrar yapmayım :smiley: ;) :D 8)

"Sayın Selim sarper cümle boyunca lütfen büyük harf kullanmayınız büyük harf bağırma anlamına gelmektedir lütfen yazınızı düzeltiniz yazmadan önce sizi forum kurallarını okumaya davet ediyorum"

Sevgili dostum,

Uğraştığın şeye bak...

Biz ne diyoruz...sen ne derdindesin ?

Amaç bu mu yani ? Harf büyük mü küçük mü ?

İçeriğe kafa yor biraz...

Biz ne yazdığımızı biliyoruz...

Bağırıyoruz da ... anlayanımız yok...

Bu hatırlatmayı yaptığın için kendinle ne kadar gurur duysan azdır ;)
BÜYÜK İŞ YAPTIN... :D

Avcı olan canlı vuran hesaplarını kendileri vericek bu kimseyi ilgilendirmez Allahla kul arasına girilmez

bu yonden bakarsak olaya 4x4 arabalara biniyoruz onlar diğer 4x2 araçlara gore iki kat daha fazla kirletiyor havayı bunun ondan ne farkı var o zaman!!!!

Söylediğinin aksine sen gerçekten bir süperman' sin ömer...

Havayı daha az kirletmek gibi kaygılarımız da olmalı mutlaka
Ben de 4x2 araç kullanıyorum...
Ancak burada mevzu farklı tabii...

Sülün başına para ödemek...durumu kabul edilebilir hale sokuyor mu ?
Bir canlı öldürdüğün gerçeği ağır bir gerçekliktir...

Buna dikkat çekmek, yaradanla kul arasına girmek değildir...

Aksi taktirde yasal olarak sorumlu yaşa gelen her insan cezasını çekmek kaydıyla her fiili işleyebilir, hesabını da kendisi verir gibi
bir durum ortaya çıkar ki ...bu fevkalade yanlış ve sosyopatik bir düşüncedir.
İnsanları, sadece insanlarca konan kurallarla yönetmek ve kısıtlamaktan daha kapsamlı bir durum söz konusu..
O da vicdan, erdem ve etiktir.

Hadiseyi bu süzgeçten geçirirsek...

Yukarıdaki bir çok polemiğin gereksiz olduğu görülür...
Zira, BİR CANLININ AV NİYETİYLE DE OLSA ÖLDÜRÜLMESİ
VİCDANLARI YARALAR,
ERDEMLİ BİR İNSANLA kolayca BAĞDAŞTIRILAMAZ VE
ETİK OLDUĞU DA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE SÖYLENEMEZ

(Hay Allah Kılınç kardeşim eleştirecek şimdi ...
Büyük harf kullandın cümle boyunca diyecek....)

sevgiler

Abi bende bir şeyin vurulması taraftarı değilim ama bu sitedeki kimse bohcacı değildir veya av kuralları dışınada çıktığını düşünmüyorum

Zaten kurallara uyan birisi için sosyopatik bir düşünce olmuyor. Vurmak adamın hakkı oluyor sizin dediğiniz kurallara uyarak bende diyorum ki Gunah Sevap Vicdan bunlar Yaradanla Kul arasındadır.

Avcılar sosyopatik değil gayet devletin kendilerine vermis oldugu hakları kullanıyorlar...

(Hay Allah Kılınç kardeşim eleştirecek şimdi ...
Büyük harf kullandın cümle boyunca diyecek....)

Evet aynen öyle uyarıyorum sonuçta bu sitenin kuralları var uyulması gerek kuralları önemsememeniz hiç hoş değil

Sevgili Arkadaşlar,

Bu topikte söylenmesi gerekenleri özetleyerek
kendi adıma konuyu nihayetlendirdim...
Daha önce yazılanlara da göz atmanızı öneririm.

SAĞLIKLI VE MUTLU GÜNLER DİLERİM...

selimsarper' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar,

bizde sana sağlılklı mutlu günler dileriz............

selimsarper' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar,

farkındaysanız bir süredir bu konuya mesaj atmamaya çalışıyorum, hani bir söz vardır (cehaletinden vaz geçtik bari kendini alim sanma)
derler siz ne derseniz deyin, kafa yapısı değişmiyor,yaşama hükmetmek,can almak,hoşlarına gidiyor bu durum rahatsız edici olmalı'ki
bunun adına spor diyorlar,ödenen vergilerle vijdan rahatlatıyor ,yok olan canları görmezden gelebiliyorlar,dikkat ederseniz son sözü
söylemek ,son mesajın sahibi olmak ,gibi erdemlere sahip arkadaşlarımız var. bu mesaja gelecek cevapları emin olun biliyorum
ve sadece gülüyorum, YAŞATMAK GÜZEL BİR ŞEYDİR ARKADAŞLAR,lütfen deneyin . (bu arada ben et yiyorum bari o altı boş anlamsız
başlıkla gelmeyin) sağlıcakla kalın yaşayın ve özellikle YAŞATIN. :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
farkındaysanız bir süredir bu konuya mesaj atmamaya çalışıyorum, hani bir söz vardır (cehaletinden vaz geçtik bari kendini alim sanma)
derler siz ne derseniz deyin, kafa yapısı değişmiyor,yaşama hükmetmek,can almak,hoşlarına gidiyor bu durum rahatsız edici olmalı'ki
bunun adına spor diyorlar,ödenen vergilerle vijdan rahatlatıyor ,yok olan canları görmezden gelebiliyorlar,dikkat ederseniz son sözü
söylemek ,son mesajın sahibi olmak ,gibi erdemlere sahip arkadaşlarımız var. bu mesaja gelecek cevapları emin olun biliyorum
ve sadece gülüyorum, YAŞATMAK GÜZEL BİR ŞEYDİR ARKADAŞLAR,lütfen deneyin . (bu arada ben et yiyorum bari o altı boş anlamsız
başlıkla gelmeyin) sağlıcakla kalın yaşayın ve özellikle YAŞATIN. :smiley:

sizede sağlıklı mutlu günler dilerim...................

can almaksa mevzu abi o zaman hiç bir şey yemicez. Yediğimiz meyveler sebzeler etler( tavuk eti, kırmızı et, balık eti) bunlarıda yemeyelim abi bunlarda canlı
bir sülünün tavuğa bir geyiğin ineğe veya öküze göre ne farkı var birininkisi canda diğerininkisi can değilmi

ha siz kasaptan et almıssınız ha bu adamlar avlanmıs ki hatta etin kilosuna sizden daha cok para oduyorlar....

abi sizde hep bunun arkasına sığınıyorsunuz bende avcı değilim ama sizin soylediğinizde çelişki var..

onunki canda bununki patlıcan mı??

mr.bıyıklı abi sizde lütfen insanların hobilerine biraz saygı gösterin herseye herkese muhalefet olmayın lütfen bende bi avcıyım ruhsatlı pulumuda tüfegin vergisinide öderim vurdugum hayvanın parasınıda veririm...e napalım simdi vazmıgecelim bu zevkimizden...herkesin zevki rengi farklıdır sonucta....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR