Ynt: Acımasız Avcılar
Yukarıdaki arkadaşların yazılarını okuduğum da gercekten üzüldüm belgesi olan kursuna gitmiş vergisini yatırmiş kisileride aynı katagorıye katliamcı olarak koymayın lütfen. okculuk mesela bi ata sporudur, avcılık spor degil madem boks bi spormudur ekskirim karete futbol bi spormudur?.yılın belırli dönemleri 52 hafta degil. sadece crşmba cmartesı pazar litlerinde av yapılıyor calışıyorsanız sadece dogal olarak hafta sonları arazıye cıkabiliyorsun oda bir yılda 12 13 seferi gecmez. avcılık yapıpda son on yıl içierisinde avlanma hakkı olan litlerindeki sayıda kuş vuran gercek avcı kesinlikle yoktur, daha sonrası bi sezon evde duran bir demir parcasına vize ve vergi verip evinde kapının arkasında bekliyor.
Ödedigimiz vergiler av hayvanı yetiştirilip dogaya salınması için verilmektedir biz (biz derken vadaşa) avcıların talepleri olmasına ramem bizlere üetim ve kuş salım izni verilmemektedir malesf ormacıların ve dsi nin v4000 cc arabalarına yakıt parası ve işyerlerindeki granit yer döşemesi, lüks büro malzemelerine ve oraya bura savurdukları yerlere gitmektedir gelin beraber bakalım. Arupa ülkelerinde ve tüm dünyada üretimi yapıp dogaya salan takipci olan devlettir çünki vergi alır kontrol eder.
Bi köyde yasayan coban üç tane belgeli bilinçli avcının vurdugundan fazla av yapar nasılmı? sabah evinden cıkar elli metre sonsra ormandır tüfeginin ruhsatı bile yoktur kulucka ve avlanma zamanı bilmez canı istediği zama istediği av hayvanını o köydeki son keklik dahi olsa genede öldürü işte bu kaliamdır.
Aynı köylü haşerlerle mücadele ve desteklemek için gene aynı devletin verdiği fare zehirini ormandan küreyek kendi tapulu arazisine katdıgı bahcasine bilinçsizce tohum eker gibi atdıgı için yine üç avcını vuramadığı ben bunuda hırs etdiğim için söylemiyorum yanlış anlasılmasın; tilki, sansar, keklik, karatavuk, gelincik, tavşan ve zehirin birazını yigip ölen fare yi yigen yılanlar ölür bu bir katliamdır.
Aynı köylü gübreyide böyle atar yazmama gerek yok sanırım üç avcı daha.
Eee balık alıyoruz severim de

onuda avlıyorlar (öldürülüyorlar) gidip parayla alıyoruz yada gidip bizde tutuyoruz canlı canlı.. Dsi ne yapıyor okaliptus agaclandırmasıyla ve kurutma kanalları acarak mevcut olan göl ve akarsuları kurututor yada zamansızca kestikleri su yüzünden akarsularda milyonlarca balık ölüyor akarsuyu kesmeyin bu gölleri kurutmayın biz iş olanagı sunalım balık atatım üretim yapalım yemleyip besleyelim diyoruz deri koltugunda oturan müdür negerek var yahu başka işinizmi kok deyip üretim izni yine vermiyor. Menders havzasında ve akcaya dökülmeyem atıksu kanalı olmayan fabrika gösterin kimyasallar yüzünden balık ve dogadaki bi cok canlı ve bitki örtüsü olüyor tabı göc eden kuşlar ördekler ülkemize ugramayıp geciyor buda bi katliamdır aslında.
Dünyada nasıl oluyor ülkemizde avı yasak olan kuş ve hayvan türleri dünyada serbest, bunumuzun dibinde avrupa birliğinde, yunanistanda sınırn butarafında kuşları geyikleri seyrediyoruz orda catır catır vuruyor.
Türkiyede neler oluyor? MAK (merkez av komisyonu) Belli bir bölgeyi ava kapatıyor bikacyıl dogal ortamda yeterince kuş ürüyor yani sonra diyor ki bu bölgenin ava populasyonunu konrolunu üretimi avlamdırma iznini düşünün dev arazizi bu. satıyor içeriye girdiğinde parayla istediğin kadar vuruyorsun bu bütün türkiye ava kapatıp özel avlak olacak ne olacak türkiye 3 dünya ülkesi bütün avrupadaki avcılar burada catır catır öldürecek biz de parası olan bi tane iki tane eskisi gibi olacak kaliam ozaman başliyacak.
Bilincli olan insanın kuralları pirensipleri vardır avcınıda sahsım adına benimde; bizler cebimiz de para olmadıgı icin daglara cıkıp av yapıyoruz sanmayın, Dogada olmak bir patikadan yürümek yanlız kalmak yeni yerler görmek fotograf cekmek önün den de birden kalkan bir kusa bulursan tabi fişek atıp vurursak vurmak degilse takozu söküp 6 tane fişeği kalkan yada gecen kuş sürüsünün ortasına atıp iki kuş vurup gerikalan ontanesini yaralıbırakmak degil tabiki pirensibimiz bide cifte tüfekle gidilir donuz avına kıstırmaz çünki garanti olur otomatikten hızlı atanıda gördüm.. e gidin tarp atısı yapın diceksiniz

onuda yaptık avcılık atıcılık ikisi beraber zaten. keşke verdiğimiz vergiler yerine gitsede kısa köy yollarında tavsan görsek bizde. işte bunların yüzünden dogal kuş tavşan göremiyoruz lütfen dikkatle okunuz avcıların acımasızlığından değil. ne vurdun bu yıl derseniz atma fırsatım olmasına ramen bi tavsan başka yok tavşanıda marketden alamzsınız dimi?
Avcıyım ama büyk av yapılmasınıda sevmiyorum aslında afika, koç, teke avalrını yunus ve balina anınada karşıyım niye öldürülürse asıl acımasızlık katliam onlar
Ben yada benim gibiler öldürmek katiam yapmak acımasızlıgımızı göstermek için av yapmıyoruz. keş Dogada olmak başkadır bu bir yaşam tarzıdır. okuyan arkadaşların ikna olmayacaklardır biliyorum ama. gercekler yukarıda arkadaşlar.