Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekimutku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,883

ekimutku

doruklara sevdalandık
Yer
Artvin
merhaba arkadaşlar linkte verdiğim arabayı almak istiyorum ancak arabanın masrafı olduğu yazılı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-acilll-satilik-fiyat-dustu-degisen-yoookkkkk-114891625/detay/

aracın 1200 lira gibi masrafının olduğu belirtilmiş. aracın olası masrafı ne olur veya daha fazla masraf açar mı.ikincisi ankara 'da tavsiye edebileceğiniz suzuki ustası var mı.yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Acil Yardım

Aracın fiyatı hesaplı fakat tam masrafı ne kadar kesin tespit için Satıcıyla iletişime geçip değişmesi gereken parçaların tam listesini alarak hesap yapmanız mantıklı olur.
Örneğin ilanda yazan hubların yetkili serviste orjinali 2 yıl kadar önce adet fiyatı 1200 tl civarıydı, çıkma çifti 400 tl'ye bulunabiliyordu, genelde çıkma parçalar Suriye'den geliyordu, şu an savaş nedeniyle durum nasıldır bilemiyorum.

Abdullah Bey ilginize teşekkür ederim.satıcıyla iletişime geçtim fakat onunda net bir bilgisi yok .sanırım aracı ustaya göstermeden net bir fikir edinemeyeceğim.

Rica ederim.
Ankara gibi yerde illa eski bir suzukici bulursunuz.
Sıradan bir tamirciye göstermeyin.
Hublar konusunda ilk mesajımdakine ilaveten, daha radikal ve ucuz çözüm manuel hubdur, satıcının yazdığı fiyata belki daha aşağısına manuel hub alabilirsiniz ve ömürlük olur, ancak dört çekere geçmek ve çıkmak için araçtan inip elle çevirmeniz gerekir.

arkadaşlar 2001 model vitara 1.6 jlx 200 bin km'de,lpg daha yeni takılmış.sizce 200 bin km vitaralar için sorun yaratır mı? en fazla kaç km daha gider motor

ekimutku' Alıntı:
arkadaşlar 2001 model vitara 1.6 jlx 200 bin km'de,lpg daha yeni takılmış.sizce 200 bin km vitaralar için sorun yaratır mı? en fazla kaç km daha gider motor

Gosterge saatinin uzerindeki km ye inanmayin. 20-30 liraya km rahatca dusuyor. Bu ulkedeki araclarin yuzde 90 ninin km si yalan. Bu yalani ne yazikki tamircilerde cozemiyor. Km kontrolu hesapta yapilmis 87 bindeki arac 287 binde cikiyor. Su snda 226 bin km de lpg si 220 binde takilmis vitara kullaniyorum. Allaha sukur bi sorunu yok. 130 ve 170 binde 2 vitara almistim onlardan cogu seyi kat kat daha guzel ve ustun.
Km ye degil kimin nasil nerde kulkandigi ve su andaki durumu onemli. Aksiyona giden 400-500 bin km arasi bi arac var hala sorunsuzmus. Lpg den dolayi en son sibop ve lastikleri degistirmislerdi. Yolunuz duserse sohbet edin sorun araci. Bakimlari zamaninda yapilan devirdaimi termostati radyatoru yagi antifirizi
Zamaninda degisen ve surucusu uzman araclar sorun cikartmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler