acil yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dentist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,546
Ynt: acil yardım

valla hocam bu da markaydı.rough country.orjinal sitesine baktım onlarda da fatura yok.başka marka almak lazım.bu arada 60 dolarlık malzeme burda 500 600 milyon.bu nasıl iş anlamadım.

Etiketler

lastik tabanı 10,5 inch iken jant tabanı 8 inch bu sizin için çok riskli dedi bir vatandaş.şimdi de o steress offff ki ne of.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şimdi gelelim bu cümleye bir vatandaş derken yolda gidiyodunuzda rast gelemi söyledi lastikci olan bir vatandaşmı yoksa bu işlerin içind e olan bir vatandaşmı ????
malesef ülkemizde herkes herşeyden anladığından her vatandaşında dediğini ciddiye alırsanız işiniz ofki ne of :smiley:))) sadece yolunuzun üzerinde bir lastik bayisine uğrasanız sanırım vatandaş yerine o daha iyi acıklar size ekmeği hala fırından almamak için direniyosunuz site içinde emin olunki sizin soracağınız yada size yol gösterecek yüzlerce cevap vardır heee ama diyosanız vatandaşa göre gidelim o zaman hiç kimse hiç bişe okumasın ne mimar olsun ne dr olsun nede başka meslek birisi bişe d esin deneyelim :smiley:))) ve her duyduğunuzada inanmayın :smiley:)

vatandaş derken yoldaki biri inch i ne bilsin ;) yardım almak için buraya yazıyorum zaten.söyleyen başka bi lastik satıcısıydı ve haklısınız her söylenene inanmamak lazım belki jant satmak için belki de haklı bilemiyorum.bilenler yazsın fikir bekliyorum ::smiley:

dentist' Alıntı:
ünal bey dişçi örneği iyiydi mesaj alındı kıssada hisse diyosun ;D.herkese yapılan orumlar için teşekkür ederim.flanşları geri iade ettik arkadaşlar.rough country orjinal flanş dediler bize ama zj ye uymadı.flanşda jantın içine oturacak göbek yokmuş iyiymi.bide orjinal diyolar(fatura kısmı).snırım kendileri çinde veya burda bi yerde imal ettirmiş ama o göbek kısmını unutmuş veya orjinal spacerlar da hata var.sorun halloldu ama bu seferde lastik tabanı 10,5 inch iken jant tabanı 8 inch bu sizin için çok riskli dedi bir vatandaş.şimdi de o steress offff ki ne of.

Ali abi o günde söyledimya 33x12,50x15 jantı 6.5'' jantla kullandım sıkıntı olmadı. olmuycak olsa başta aldırmazdım ama tek hatamız ofsetli jant alacaktık ofseti biraz az oldu senin jantların ordada lastikci yanılttı bizi, resmen elindekini sattı. o diğer jant satan arkadaşada aldırma bence çok biliyo o :D :D gıcığım adama :D
bu arada flanşları geri verebilmen iyi olmuş.
bu arada çok uğraşma zj ile nasıl olsa benim cj ye binince sanada cj alıcaz :D :D :D

kaç gündür giremedim yeni yazıyorum.ozan seni görünce tırstım.o kadar toplamaya benim çapım yetmez.azıcık aşım ağrısız başım.sen bi bitir önce sonra bakarız.ama yok bakmayız sonra kapıyoz şifayı olan paraya oluyo ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR