acil yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dentist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,532

dentist

Ana Kamp
Yer
ankara
herkese merhaba.4 inch yükseltme kiti 31 inch lastik den sonra bide flanş taktırdık.ama arabada 80 90 la giderken bi sarsıntı titreme gibi sorunlar başladı.flanş dan önce böyle bi sorun yoktu.flanş böyle bi etki yaparmı.bu arada flaşlar orjinal.tornacı imalatı değil

Etiketler

Ynt: acil yardım

tekrardan tekere makina dayanarak yapılan balans türünden balans yaptırın düzelmez ise flanşları iade edin.

flanşı yapan tornacı olaya hakim değilse orta göbeği tam merkezden oturtacak şekilde aynı zamanda jantın göbeğide faturaya oturacak şekilde yapmadıysa sarsıntı ve balans yapar, çıkar flanşları dene yapmazsa sıkıntı flanştandır.

yarın bi kastıracaz bakalım.ama flanşlar orjinal diye satın aldık tornacı yapmamıştı.bu arada ilginç şekilde flanşdan sonra teker ön tampona sütmeye başladı.biri bitiyo biri başlıyo.ne gıcık işmiş arkadaş bu offroad işi ;D ;D ;D

:smiley::smiley::smiley:teker daha geniş bir çap çiziyor çünkü flanşla.Normal sürtme işi, biraz yükseltin sorun kalkar ortadan. Sizi dediğiniz gibi gıcık iş bir artı alırsanız bir eksi devamlı olur. sonu pek yoktur ilavelerin.Arazi kabiliyeti istersin konfor gider vs. vs.

yavuz-çelikel' Alıntı:
:smiley::smiley::smiley:teker daha geniş bir çap çiziyor çünkü flanşla.Normal sürtme işi, biraz yükseltin sorun kalkar ortadan. Sizi dediğiniz gibi gıcık iş bir artı alırsanız bir eksi devamlı olur. sonu pek yoktur ilavelerin.Arazi kabiliyeti istersin konfor gider vs. vs.

Benim arabaya bugün 3 saat uğraştılar rot ayarı yapamadılar giderken sağa direksiyon çeviriyo araç :D ne iş anlamadım :D

dentist' Alıntı:
yarın bi kastıracaz bakalım.ama flanşlar orjinal diye satın aldık tornacı yapmamıştı.bu arada ilginç şekilde flanşdan sonra teker ön tampona sütmeye başladı.biri bitiyo biri başlıyo.ne gıcık işmiş arkadaş bu offroad işi ;D ;D ;D

offroad aslında gıcık iş değildir ama bu işi bilinçli yapmakla alakalıdır mesela dişci var dişi cene ile söker aynı işi başka dişci ağrı sızı yaşatmadan çözer gibi :smiley:))

güzel bir balans çı sanırım işini çözer bu hafta tam 5 cm flanş yaptırdım ve ilk rot balans ayarında işim halloldu . yanlız ben derim ki bir 200 kusur km yap flanşlarını tekrar sık ve öyle balansa git.

sorun flanş taktırmadan öncede varsa diferansiyel açılarınını kontrol ettirmenizde fayda var.
Şaft ile diferansiyel çıkışı düz bir hat çizmiyorsa aynı sorun oluyor.
Tecrübeyle sabittir. ;)

flanşları çıkar. onun yerine offsetlı bır jant alın . kökünden bu sorundan cözülür

ünal bey dişçi örneği iyiydi mesaj alındı kıssada hisse diyosun ;D.herkese yapılan orumlar için teşekkür ederim.flanşları geri iade ettik arkadaşlar.rough country orjinal flanş dediler bize ama zj ye uymadı.flanşda jantın içine oturacak göbek yokmuş iyiymi.bide orjinal diyolar(fatura kısmı).snırım kendileri çinde veya burda bi yerde imal ettirmiş ama o göbek kısmını unutmuş veya orjinal spacerlar da hata var.sorun halloldu ama bu seferde lastik tabanı 10,5 inch iken jant tabanı 8 inch bu sizin için çok riskli dedi bir vatandaş.şimdi de o steress offff ki ne of.

nasıl yani faturası olmayan (çıkıntı) flanş yapmış onumu satıyorlar............X!'^^++%%&%&&///(((^+%&'((((

yaptırdılarmı bilmiyorum ama fatura yoktu.vallada billa da yoktu.satan vatandaşa anlatana kadar bi yerlerim yırtıldı.ve evet orjinal olduğunu iddia edip satıyolar.maalesef

kolaylık dilerim.Marka bir flanş alın.
offroadshopping.com
offroadaksesuar.com
huma oto
adreslerine bakınız size tavsiyem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR