Acil Yardım Üstadlarım - Alınık CJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,105

nrmr

Yeni Üye
Selam üstadlar. Aranıza yeni katılan bir üye olaraktan yaptığınız araçları görünce çok gaza geldim ve bi tanıdıktan denk getirdiğim şu aracı aldım.
bana bu araç 3000-3500 tl'ye gelecek.
1969 model araç. 2 haftadır biniyorum daha sorun çıkmadı.
Kendi dükkanımda tornam freezem cnc plazmam makasım presim herşeyim var.
ne gerekiyorsa kendim yaparım. bu aletleri kullanmayı bilirim.
azcıkta makine mühendisiyim. girişsemmi acaba diyorum

cj.JPG

Etiketler
Ynt: Acil Yardım Üstadlarım - Alınık CJ

78 ve üstü modellere bakın derim. Zaten 69'lar CJ olmuyor...
Çok sorun çıkarır o model bir araç arazide. Üzer sizi...

üstadım dediğiniz doğru ama fiyatlar yüksek. 10bin den aşağıya yok gibi. bu bana 3000 TL ye gelecek. ben 10 bin ona verip bir 5 bin daha masraf edeceğime direk buna 10000 masraf etsem nasıl olur. olmazmı.

modelden sınıfda kalıyor aracınız zaten cj olmuyor bu araç 74 den sonrası cj ler iş yapabilecek makinelerdir sizin aracınız gerek şase olarak gerek motor olarak bir cj kıyaslanamaz bile bence yanlış ata oynamak olur

slmlar..Olaya proje bakımından yaklaşırsak neden olmasın! zaten sağa sola para dağıtmak yerine kendiniz yapıcaksınız bunun önemli bir artı olduğunu düşünüyorum..hem teknik olarak hem yaş olarak daha eski olmasının dezavantajları var fakat bunun yanında kendi kattıklarınızla bu eksikleri gidermek eminin bi 80 model cjden alıcanız hazzın yanında kıyaslanamaz bile..( el emeği göz nuru.. :D ) ama yaşıyacağınız problemlerden sebep cj serisine küsecekseniz hiç girmeyin derim... ::smiley:

doğru diyorsun hasan kardeşim. dün aldım anahtarı yarım gün uğraştım. alttaki yaprak amortisörlerin bir tarafı zayıflamış. söktüm onu. silindirden geçirdim tekrar. sitede bi resim gördüm. ön tampon yapmış bi arkadaş. 850 tl ye yapıyor. bugün cnc plazmamda kestim kıvırdım. nikelaj hariç maaliyet 50 TL. aynısı oldu :smiley:)
cebimde 5000 TL olsun. bu araba denizlide tek olur :smiley:)))

Kesinlikle bende onu kasdediyorum zaten..hepimiz araçlarımıza düşkünüz ve paralar harcayıp birşeyler yaptırıyoruz ama kendi yaptığımız ufacık birşey bile nekadar mutlu ediyor bizleri..Kaldıkı siz ustalığınızın olmasıyla beraber daha da büyük projelere imza atıcaksınıza şüphem yok..kolaylıklar diliyorum..

Yeni aracınız hayırlı olsun.Kendi yaptığınız işciliğin keyfi bambaşka olur.Resimleri bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri