spedy1
Ana Kamp
Arkadaşlar aranıza yeni katılan bi üyeyim başlıktanda anlaşılacağı gibi şu ambulans LR yi Ostimde babamla otomobiline (skoda 120L)parça ararken tesadüfen gördük hemen yanına gittik bide baktıkki 4 tane ambulans 1 tanede Türk telekomdan çıkma bi araç onda winç vardı bide giriş kapısında askeriyeden çıkma olduğu belli olan üstü açık bi LR vardı yeşil renkli neyse uzatmayalım içerde 5 tane daha LR ambulans vardı hepsinde winç vardı sorduk hepsinin benzinli olduğu 1992 model olan dışarda gördüklerimizin 10.000 ytl içerdekilerin ise 1996-98 model olduklarını onlarında 16.000 ytl civarında olduklarını söylediler araçlarda standart 2500 cc LR motoru varmış forumda bu fiyatlara dizelinin alınabileceğini gördüm ama bu araçlar hakkında bilgi edinmek istiyorum ben askerken bizim taburda bunların dizeli vardı ambulansta normal kasada şöförler ambulansların çok kolay devrildiğini söylemişlerdi. Ayrıca bu ambulans araçları alıp üstünü kesip çift kabine çeviren veya standart haline getirenleride gördüm bu işte yeniyim aracı arazidede kullanacam hatta römörk çektirmeyi bile düşünüyorum ama bütçemde biraz sınırlı 10.000 ytl gibi bi para ayırabilirim çok zorlarsam biraz daha bu araçtan kullanan tanıdığınız varmı yoksa şekli şemali benim için ideal otomobilin gidemediği üzüm bağıma gidebilmek hatta yük taşıyabilmek için kullanmayı planlıyorum tabii elimden geldiğincede off road yapabilmeyi istiyorum bi adet enduro motorum var onunla arazide harika anlar yaşıyorum ama böyle bi aracada ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar