Sinoplu2009
Yeni Üye
Aracimin motorunu degistirecegim 300 tdi yada puma motor ariyorum tercihen evrakli 0532 662 94 34
Bu ne defender düşmanlığı benim konu ya da benzer bir yorum yazmışsınız defender tutku aşktırSat defenderi ne ugraşıyorsun kaplan aslan pumayla
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uyar ama tavsiye etmem .Perfonmans alamazsın arazide zayıf kalır şanzumana tam oturmayacak oldugundan harici aparatla bağlantı kuracaksın o da arzi şartlarında kırılacaktır
Defender mı abi klibi çekicem daha ) askerde anamı ağlattına saysın nefret ederim kendilerinden kirikkalede hurdalikta vardı oradan buldugum bir demirilen ) gel bakalim diyerek askerde bize cektirdiklerini kaporta aksamında aldığım giderken de demiri kaputuna soktugum araçtır aliminyum kardesim curumuyor ama zapadak giriyor boru bir gorsenizBu ne defender düşmanlığı benim konu ya da benzer bir yorum yazmışsınız defender tutku aşktır
''Mobilet Al başına bela et '' derlerdi bizim zamanımızda cebecideki tahta köprünün oradan kiralar binip dolaşırdık dönüşte de o bize binerdi ya benzin biter ya kayış atar bacaklarımız tutmaz olurdu pedal çevirecez diyeDefender mı abi klibi çekicem daha ) askerde anamı ağlattına saysın nefret ederim kendilerinden kirikkalede hurdalikta vardı oradan buldugum bir demirilen ) gel bakalim diyerek askerde bize cektirdiklerini kaporta aksamında aldığım giderken de demiri kaputuna soktugum araçtır aliminyum kardesim curumuyor ama zapadak giriyor boru bir gorseniz
Defender mi murat 124 mu murat , defender mı lada niva mi lada niva defender mı motorsiklet mi 103 mobilet beeee o kadar binesim gelmez
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle yavuz hocam gaz pedalına varıncaya kadar değişmesi gerek enjektörler elektronik komutla mazot püskürtüyor gaz teli falan yokcammon rail sistemli motoru, orjinal tesisat olmadan çalıştıramıyorsunuz diye biliyorum. iyi araştırın.