Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,157
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

es45' Alıntı:
sevgili kardeşim.....
(sahip çıkmak yerine siz de bir tekme vuruyorsunuz...yaşım 30 a geldi ben bu işi ne zaman yapacağım?).....???
Öncelikle bu soruyu kendine sorman gerek..insan değerini kendi belirler ...
şansın bol olsun..

para olmayınca nasıl olacak?

benim zaten iş bulmak gibi sorunum yok...işe ihtiyacım olsa da 2000tl lik bir şekilde iş bulurum...

ama benim milletimde kötü niyetli insan çoksa bu benim suçum mu?

ailemden de nefret eder duruma geldim...

burada anlasanız beni içim yanmayacak.

2000 tl ile ne derecede...ben aile kurabilirim? sosyal statümü yükseltebilirim?nasıl büyük iş kurabilirim?

bana milletim kötülükler yaptı...ailem ise beni yalnız bıraktı...

büyük işler yapacakken şimdi ise forumlarda neden buyum şuyum yok neden işyerim yok diye ağlıyorum.

Etiketler

turbolinea' Alıntı:
SURİYE İLE AVRUPA Yİ BİR TUTMA...ONA BAKARSAN GÜRCİSTAN LA KİMLİKLE GEÇİŞ BAŞLADI..HERKES GÜRCİSTAN A AKIYOR.

ben dünyanın her yerine gidiyor...

git türkiye de sor bakalım...kaç kişi de schengen vizesi var?

amerika ve ingiltere ye de giderim ama maddi durmum buna müsait değil.

asil ve soylu bir insanken maddiyatsızlıktan sürünüyorum.

2000-3000 tl zaten para değil ki...ve şu an fakirlik sınır 3700 tl lere kadar çıkmış

lannn bi git allah aşkına şu mübarek cuma günü insanların sinirlerini bozma :mad: statüsü yüksekmiş asil soyluymuş falan filan sen asıl ne ayaksın onu söyle saçma sapan soruların ve konularınla insanları niye geriyosun? ne istiyosun burada insanlardan?paramı işmi ne?gerçi sen yine saçma sorularınla cevap vericeksin.senden bi cacık olmaz.

hakkı57' Alıntı:
lannn bi git allah aşkına şu mübarek cuma günü insanların sinirlerini bozma :mad: statüsü yüksekmiş asil soyluymuş falan filan sen asıl ne ayaksın onu söyle saçma sapan soruların ve konularınla insanları niye geriyosun? ne istiyosun burada insanlardan?paramı işmi ne?gerçi sen yine saçma sorularınla cevap vericeksin.senden bi cacık olmaz.

sadece zoruma giden şeyleri paylaşıyorum...kötü niyetim asla olamaz..

hakkı57' Alıntı:
Google tıklanma başına para veriyor arkadaşa galiba ;D ;D ;D

turbolinea' Alıntı:
sadece zoruma giden şeyleri paylaşıyorum...kötü niyetim asla olamaz..
Hayatımızdan 20 dakika çaldığının farkındasındır ozaman .. :mad: :mad: :mad: :mad:

hakkı57' Alıntı:

Şiiiittt ,

elleşmeyin....
müdahale etmeyin.....
Sadece yol gösterin.....
Sinirlenmeyin.....
Sinirlendirmeyin.....

Kendi halinde, kıymetli , statü sahibi , bir arkadaşımız........

devit3' Alıntı:
Google tıklanma başına para veriyor arkadaşa galiba ;D ;D ;D

mustafa abi bende bu arkadaşdan şüpheleniyorum ??? bir insan bu kadar saçma soruyu bu kadar konuşmaları en fazla kaç kez yapabilirki ??? adam rekora koşuyor.ne dediği belli nede istediği bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor :eek: o değil bizde habire cevap veriyoruz buna :eek: ??? resmen dalga geçiyor insanlarla :mad:

Turbo ne geçti başından anlat bakalım neden bu hallere düştün ?

hakkı57' Alıntı:
mustafa abi bende bu arkadaşdan şüpheleniyorum ??? bir insan bu kadar saçma soruyu bu kadar konuşmaları en fazla kaç kez yapabilirki ??? adam rekora koşuyor.ne dediği belli nede istediği bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor :eek: o değil bizde habire cevap veriyoruz buna :eek: ??? resmen dalga geçiyor insanlarla :mad:

en sevdiğim değerlerin üzerine yemin ederim ki dalga geçmiyorum...sadece rahatlamaya çalışıyorum...herkes kötü niyetli olmuş...arkadaşım falan yok...parasal sıkıntılar da olduğu zaman...daha çekilmez oluyor hayatım...

Vallahi kaç gündür meraktan çatlayacaktım, başına bir hal mi geldi diye. "Schengen vizesi" ve "yüksek statüsü" ile "kötü insanlardan" uzakta mutludur diye avuttum kendimi. Bir anda uzun zamandır sesi çıkmayanlar gelmeye başladı, ne güzel !

Sevgili Turbo, (kısaca Turbo diye hitap ediyorum, samimiyetimize dayanarak, umarım kırılmıyorsundur) "aile babası" nasıl olursun bilemem ama yaşında 30 olmuş, acilen ve şiddetle evlenmeni tavsiye ederim, o zaman şimdiki dertlerinin hiçbiri olmayacak, garanti ederim, müstakbel eşin seni iyi bir aile babası yapacaktır.

turbolinea' Alıntı:
en sevdiğim değerlerin üzerine yemin ederim ki dalga geçmiyorum...sadece rahatlamaya çalışıyorum...herkes kötü niyetli olmuş...arkadaşım falan yok...parasal sıkıntılar da olduğu zaman...daha çekilmez oluyor hayatım...

git çalış ozaman paramı kaznıcan napıcaksan yap da sende rahatla bizde kurtulalım

Şöyle bir ilaç buldum Turbo

images.jpg

images.jpg

aslan28' Alıntı:
Turbo ne geçti başından anlat bakalım neden bu hallere düştün ?

toplumun kötü niyetli olması...savcılığa gidiyorsun ilgilenmiyor bile bazen...bazen keyfine gelirse kovuşturmaya dair bir şey olursa ilgileniyor.

-Araba işi yapıyordum..Bir aracı firmaya yakında onun ilgili youtube ve internet sitelerine bana yaptıklarını anlatıcam...parayı gönderdik...arabayı atıyorum 6100 tl ye satmış benden 6900 tl alıyor..oysaki kazandığımızı bölecektik...arabayı sattık...güvendim aptal gibi itimat ettim...arabanın parasını aldı..en az 2 hafta vermedi..sonra 3000 tlsini verdi...8000 tlsini vermedi...5 senedir paramı almaya çalışıyorum.. 3750 tl paramı alamadım!!!

-Sorunlu bir arac vardı...Ustaya güvendik...parça parasını itimat ettik...usta arac hiçbir şey harcamadı cebine bastı parayı...en az 3000tl paramı hiç etti...

-Aracı başka bir ustaya verdim...O da yapamadı...2000tl paramı hiç etti...Başka birine gönderdi..

-O aracı yaptı ama ilk yapan usta hatalar yaptığı için şanzıman sorunlu kaldı...tam tamına 15000tl zararla satmıştım...2005 kia sorento...

-Bu da farklı bir olay...bu araçta sorun yok...Aracı satıyorum ben iyi niyetimden dolayı...Birine söz hakkı verdim...Bu adama 1800 tl vade yap dedi...tamam olur dedim.. adam parayı o adama verdi...adam da 750tl yi verdi 1050 tl yi vermedi üzerine yattı...1050 tl yi alamadım...vade yaptığım kişi şahitlik etmedi..dava da açamadım...daha sonra paramı almaya çalışırken dayak yedim...dayak yediğim gibi yine dava açılmadı...daha sonra beni dolandırdılar diye internette yazdım...hakkımda hakaret davası açıldı...kısmen ceza yedim...paramı alamıyorum. 1050 tl param uçtu gitti...sadece iyi niyetli olduğumdan ötürü..

-Buna benzer ufak defek kötü olaylar var..hangisini anlatayım ki? bunlar ağır olanlarıydı...

-Sadece benim yaşadıklarım değil...ailem mesela geçen sene bir inşaat ustasına iş yaptırdı...adam duvarı eğri örmüş...biz sonradan anladık...zararımız olmadı ama kimse işini düzgün yapma peşinde değil...

BANA BUNLARI YAPAN İNSANLARI BEN NASIL SEVEBİLRİM?
bir da daha bu olayları yaşamamak için ne yapabilirim? onun için güvenilir insanları nasıl bulabilirim diye soruyorum...forumlarda kimse bilmiyor...

bana bu kötü olayları yapan insanları ben nasıl sevebilirim? nasıl milletimi sevebilirim böyle olaylar yaşamışken...

artık bir olay yaşadığım zaman hemen savcılığa gidiyorum...savcı kızsa bile hakkımı arıyorum...

bu bende büyük bir yıkım oldu...psikolojim çok bozuk...

Psikolojinin bozuk olduğunu biz en başında anladık, neyse geç de olsa sen de kabullenmişsin.

arabayı atıyorum 6100 tl ye satmış benden 6900 tl alıyor..oysaki kazandığımızı bölecektik...arabayı sattık...güvendim aptal gibi itimat ettim...arabanın parasını aldı..en az 2 hafta vermedi..sonra 3000 tlsini verdi...8000 tlsini vermedi...5 senedir paramı almaya çalışıyorum.. 3750 tl paramı alamadım!!!

bu nasıl bir hesap ??? ya salladın yada adamın birine aracı iyi itelemişsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri