Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,070
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

hakkı57' Alıntı:
arabayı atıyorum 6100 tl ye satmış benden 6900 tl alıyor..oysaki kazandığımızı bölecektik...arabayı sattık...güvendim aptal gibi itimat ettim...arabanın parasını aldı..en az 2 hafta vermedi..sonra 3000 tlsini verdi...8000 tlsini vermedi...5 senedir paramı almaya çalışıyorum.. 3750 tl paramı alamadım!!!

bu nasıl bir hesap ??? ya salladın yada adamın birine aracı iyi itelemişsiniz.

Sallamıyorum..

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Psikolojinin bozuk olduğunu biz en başında anladık, neyse geç de olsa sen de kabullenmişsin.

yapılan kötülükleri kabul edemiyorum.

belkide bu zamana kadar yaptığın kötülüklerin cezasını çekiyorsundur bide böyle düşün bakalım...

hakkı57' Alıntı:
belkide bu zamana kadar yaptığın kötülüklerin cezasını çekiyorsundur bide böyle düşün bakalım...

ben kimseye kötülük etmedim...benim milletim kötü niyetli...ailem de kötü niyetli ki iş alanın da bir şeyler yapmama izin vermedi.

turbolinea' Alıntı:
ben kimseye kötülük etmedim...benim milletim kötü niyetli...ailem de kötü niyetli ki iş alanın da bir şeyler yapmama izin vermedi.

he he he sen öyle san ;)

bu arada bu konun baya bi ilgi gördü cevaplayan oldu artık yeni saçma bi konu açda oraya geçelim ;D

Arkadaşım k.bakma ama herkez haline şükretmeli. Bende zor zamanlar geçiriyorum öğrenciyim babam para göndermediğinde param suyunu çektiğinde yemek bulamadığımda ormana gider ordan beslenirdim. Kredi kartı borçlarımın asgarisini ödemek için knight onlineda bilgisayarımı sabah akşam açık tutup oyun parası kazanır onu tlye çevirip günümü geçirirdim, hayatta kalırdım bir şekilde 5-10 lira gibi paralar gelirdi mutlu olrdum ve buna şükrederdim. Senin tek sorunun şu küçük şeylerle mutlu olmayı bilmiyorsun sanırım. Küçük şeylerle mutlu olmadan büyük bir yatırımı yönetemezsin, yavaş ama sindire sindire büyümek gerekiyor bir anda yükselirsen o para seni bitirir hazmedemezsin. Onuda geçtim herkesin hayalleri var ama olacak diye birşey yok, herşey nasip meselesi olmuyorsa haline şükredecen gününü geçirmeye çorba paranı kazanmaya bakacan. Seni tanımıyorum ama insan olduğun için sana samimi bir dost tavsiyesi veriyorum, umarım dikkate alır hayatını değiştirirsin.

Avatarına bir resim koyda tipini bir görelim inmisin cinmisin nerdesin :mad:
Dehşet ile takip ;D ;D

ayazağa' Alıntı:
Avatarına bir resim koyda tipini bir görelim inmisin cinmisin nerdesin :mad:
Dehşet ile takip ;D ;D

yıllar önce gerçek kimliğimi ve fotomu forumda paylaştığım zaman herkes alay eder olmuştu...
bundan dolayı kimliğimi saklıyorum. ekşi sözlükte bile yazmışlardı beni.
eğer istersen buluşuruz.

Heyttt
Ne buluşcam
???

Turbo birader

Elindekinin kıymetini bilmezsen önüne sunulanda mundar olur. Yaş otuz olmuş sende mundar olma. Seni ciddiye almadığımı sandığın kişiler sana cevap veriyorsa "saygı duy" ki saygı göresin.

Yoksa kimseye kızmaya ya da forum içinde fırçalamaya hakkın yok.

En başından beri param yok diyorsun ama senin derdin para değil ki.

Sen acil evlenmelisin.

Bu parayla olmaz deme sana 1 örnek veririm hayatta olduğuna şükredersin.

Konuyu dağıtmayayım. Evlen kardeşim sen.

Gezilere de eş inle gidersin, dertlerini de paylaşırsın, seni seven biri zaten üzemez.

Evlen birader. bak daha iyi olacak herşey.

Sevebilir misin bilmiyorum ama dene bari. Baktın olmuyor o soruna yoğunlaşalım. Fakat bu tarz yazı yazmaya devam edeceksen sonuçlarına da hazırlıklı ol, tepkileride de ölçülü.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sayın Turbolinea,
daha önceki başlığınızı da, "aynı bu başlıkta" olduğu gibi ben kilitlemiştim. Daha önce de belirttiğim gibi burası "her derde deva" olan bir site değil. Sadece, "doğa ile başbaşa olmak isteyen" veya "hobisi gezmek" olan konusu olan bir forum. Daha önce olduğu gibi, bu kez de konuyu kilitliyorum ve sorularınıza "bir gün, bir yerde" bulmanız dileği ile, reha

Not: bir kez daha bu tip bir başlık açıp, "sizi de kilitlemeye" beni mecbur etmemeniz dileği ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri