99 Grand Cherokee Wj Ön Cam ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endlos22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,338

endlos22

E. KUNTER
Herkese selamlar

ön camdaki çatlak iyice yürüyerek soför tarafına da geldi onun için artık değiştireyim diyorum fakat orijinal sıfırı biraz pahalı, piyasadaki camcılar birebirini yapıyoruz deseler de bir türlü içime sinmiyor. yan sanayi camlardan kullanan var mı aramızda yada düşünceleriniz nelerdir? . Bir de çıkma ön cam bulma ihtimalim var mıdır ?

ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Etiketler
çıkmasını bulma şansınız biraz zor, bulsanız bile nerdeyse 20 yıllık olduğu için çizik vs. yine bulunacaktır. siz yine de orjinalin fiyatında anlaşmaya çalışın, onun dışında işinin ehli bir camcıda da yaptırabilirsiniz tabiki.
ama, aracı satarken alıcıları kaza olmadığına inandırmak için değişim öncesi fotoğrafını çekin.

ön cam çatlar problem değil. araba alırken zaten kaza olup olmadığını anlamanın birçok yolu var. bence bu konuya takılmamak lazım çünkü orijinal markalı camlar çok pahalı. bence bakılması gereken en önemli şey optik kalite dir. dalgalanma yada ışık kırılması olmamalı. yuvarlak içindeki E kodlarını arayın camlarda. türkiyede dünya standartlarına üretim yapan bir çok firma var. şu ana kadar hiç pişman olmadım yan sanayi camdan. ancak kesinlikle ucuz ithal mal cam almayın.

yorumlarınız için teşekkür ederim.

orijinal ön cam fiyatı için 1974 tl + işçilik diyorlar... yan sanayi sorduğumda işçilik dahil ortalama 400tl fiyat alıyorum. dediğiniz gibi kaliteli bir yan sanayi imalatı camın, orijinalinden 5 kat kötü olacağını sanmıyorum. bunun için yan sanayiyi tercih edeceğim galiba. İzmir'de önerebileceğiniz, hem cam kalitesi hemde işçilik yönünden güvenilir bir yer var mı acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,082
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri