97 ZJ' de Governor Sensor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,796

Etiketler

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor...

ssbman' Alıntı:
Fiyatta Anlaşırsak neden olmasın , hem sen almazsan rakiplerine satarım ;D Çokk JR gördüm kendimi :D
;D ;D ;D
ahanda bu dakka itibariyle her bi naneyi klase etmeye başlıyorum....heyt be bi kaç seneye köşeyim, ZJ nin kep mep dodik modik allah ne verdiyse dizerim artık gelen parayla... ;D ;D

tayfun61' Alıntı:
ahanda bu dakka itibariyle her bi naneyi klase etmeye başlıyorum....heyt be bi kaç seneye köşeyim, ZJ nin kep mep dodik modik allah ne verdiyse dizerim artık gelen parayla... ;D ;D

Anaaaaaaaaaa........
Uyandı millet..........

Yok abi, bidaha dere geçişi felan anlatmam hiçbirinize ;D

Ne kadar ekmek, o kadar köfte . . . . ;)

Arkadaşlar Merhaba

Aracımda gözle görülür performans kaybı ve yüksek yakıt harcaması vardı. 2 adet oksijen sensörü değiştirdim ve ECU yu resetledim. Yakıt harcaması normale döndü ve bir çok hata kodu silindi.

Elimde 2 tane hata kodu ve devam eden performans kaybı var.

Hata kodları:

P0713 : Sanzuman yagi sicaklik sensor devresi yuksek
PO1763 : Governor Pressure sensörün voltajı çok yüksek.

Aracın hızlanması çok yavaş, kick-down yapmıyor, o/d off konumuna gelmiyor ve tahmin ettiğim kadarıyla araç kalkış yaparken 2. viteste kalkıyor. Ama vites geçişleri gayet normal.

Bu durum "governor sensor ve governor selenoid" den midir?

Araç 2002 WJ

Sorunun artik governor sensor ve selenoid den olduguna eminim.
Bu konuda faydali bi video buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=TWXaoC3Qi7g

Ayrica burada (Belarus) jeep yetkili servisini aradim. selenoid ve sensor 348$ + takmak icin ayrica para alacaklarmis. Yakin bi zamanda bu parcalari amerikadan bi sekilde temin edip bu isten anlayan bi ustaya taktirmayi planliyorum. Gelismelerden haberdar ederim

348 dolar mı ? Al ebay den gelsin hocam ... Kendin de değiştirirsin bence aracı güvenli bir şelikde kaldırabilirsen kolay görünüyor .

Bu Video harika gerçekten ...

Arkadaslar,
Bu konu başlığı ile ilgisi yok ama Amerika'dan parça getirtme deneyiminiz oldu mu?
Geçen gün Türkiye'ye parça servisi vermeyen bir internet servisinin canlı destek hattındaki dostum Greg (www.thepartsbin.com) bana bir akıl verdi.
Sistem şu şekilde çalışıyor;
www.bongous.com web sitesine üye oluyorsunuz. Bu siye aracılığı ile denemediğim için bilemiyorum Amerika içinden aldığınız butun parçalar once bu sitenin belirlediği adrese, sonrasında da size ulaşıyor. Her sevkiyat için normal inland ve international transport harıcınde bongous kendine 5$ lık bir komisyon alıveriyor.
Aklınızda bulunsun istedim.
Deneyen olursa da tecrubeleri konusunda bilgi verebilirse sevinirim.

Saygılar, selamlar

Burak

Arkadaşlar, ben 97 ZJ icin Governor pressure sensor ve Governor pressure solenoid'lerimi ayni sekilde ABD'den alacaktim, oradaki bircok firmaya yazdim. Sonunda onlardan birisinin Turkiye temsilcisi olan asagidaki firmadan tanesini 90USD+KDV'ye aldim. 100 TL'ye de taktirdim. Gumrukle falan da ugrasmadim, yanlis birsey almak durumunda da kalmadim. birsuru benzer sensor var, ABD'dekiler de tam bilmiyorlar, hangisinin uygun olacagini... Yanlis gelse bir de geri gonderme maliyeti falan da var, Cok uygun bir fiyata hic risksiz almis oldum. Ihtiyaci olanlar irtibata gecebilir.

Chrysalis Automatic Tranmission and Parts
Tel. +90 (0) 216 474 4657 / 58 / 64
Fax. +90 (0) 216 4744659 / 65
http://www.chrysalis-tr.com/

Süper bilgi hocam . Parça ne malı acaba ? 90+90 sanırım değil mi sensor ve selonoid için ?

90 dolar +kdv güzel fiyat gerçekten ... Teşekkürler ...

Teşekkürler bu kıymetli paylaşımınız için Kerem bey.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR