Merhaba, Crown 4762490 diye aratırsanız farklı yerlerden seçenek çıkıyor.Tekrar merhaba. Üstat bir yardım daha alayım sizden. Benim zj’nin ön farrın arkasında siyah bir kilips var. Gar ayar klipsiymiş. Nereyi aradıysam bulamdım. Yardımlarınızı bekliyorum. Yükleyebilirsem fotoda yükleyeceğim.
Herkese merhaba bende 96 zj sahibiyim yeni katildimm bu kervana sayilir ve ogrenmem gereken sok sey var kendimi dipsiz kuyuda gibi hissediyorum
Yakit ibrem 0 da ust ekranda DTE hep 0 km gosteriyor saniyorum samandira bozuk hesapla gidiyorum
Benzinde 20 lt/100km civari gibi bir rakam goruyorum
Tesekkur ederimm sizinde hayirli olsun araciniz kazasiz belasiz , ilk once bi baktirayim ozaman sonra parca arama isine giriseyim aslinda gonul isterki kendim halledebileyim ama suan okadar ilerleyemedimMerhaba,hayırlı olsun aracınız.
Şamandıra arızalı olabilir yada basit bir temassızlık da olabilir kablolarında.
Hesaplamanızla 20 lt güzel bir tüketim bence.Yol bilgisayarında 18.5 lt civarındaydı benim tüketimim.
Tesekkur ederimm sizinde hayirli olsun araciniz kazasiz belasiz , ilk once bi baktirayim ozaman sonra parca arama isine giriseyim aslinda gonul isterki kendim halledebileyim ama suan okadar ilerleyemedim
Evet umarim oyledir ve hallolur bu dipsiz kuyuya benzin atmak gibi bisey hep 0 okuyorum bu arada verginizi dusurttunuzmu dilekce ile ben bir excell dosyasi uzerinden kendi aracimi buldum kasko degeri icin vs ama bir suru kod var umarim dogru bulmusumdur suan cevap bekliyorum vergi dairesinden hesaplamalarima gore 1330 kusurlerde olmasi gerekiyor yillikTeşekkürler.
Benzin pompasına kendi başınıza ulaşmanız zor.Deponun alttan tamamen sökülmesi gerekiyor.Mümkün olduğu kadar boş depoyla girişin bu işe ki hazır depo sökülmüşken iç temizliğide yapılabilsin.Benim şüphem daha önce sadece elektrik pompası değişimi yapıldıysa belki bir hata sonucu şamandıra kablosu zarar görmüş olabilir.