gaz verince yağ basıncının değişmesi normal ama rölantide beklerken değiştini hiç görmedim. müşür arızalı olabilir.benım tosunda özellikle motor ısındıktan sonra ışıklarda durunca rölantide huzursuzluk yapıyo devir düşüyor yukselıyor aynı zamanda bakıyorum yag basıncıda dusuyor ve yukselıyor tekrardan bu trafıkte yada belırlı bır sure kullandıktan sonra oluyor nedendır acaba hararet yok yanı sabit 210 oluyor ortada çok basarsam 210 u bi tık gecıyor
debriyaj dediğin kısmı pek anlayamadım? zj'den bashediyoruz değil mi?gaz verınce yukselıyor zaten sıkıntı yok onda ama ılgınc bazen stop edıcek sanıyorum bide manevra yaparken bıyerden donerken vs çok nadırde olsa ani vites degişimlerinde yani işte R sonraD sonra yine R gibi , stop ediyor acaba kavramadamı sorun var debriyaj ayarı vs salı gunu zaten ustaya goturucemde benı neler beklıyor dıye burdan danışayım dedım süpriz olmasın
he o mesele. tahmin ettim de pek teknik bilgim yok şanzımanlarla ilgili o yüzden emin olamadımevet evet zj yani otomatık sanzumanın debrıyaj kavramasından bahsedıyorum yanı nasıl denıyor ona pek bılmıyorum sız daha ıyı bılıyorsunuzdur beni düzeltin
bu sorun yag eksıltmesınden dolayı olurmu ?
yabancı olarak genelde rockauto ve amazon kullanıyorum ben. (gerçi amazon şu pandemi başladığından beri sapıttı iyice. 10 dolarlık ürüne 70 dolar kargo ücreti çıkıyor). o yüzden şu sıralar amazon'u pek tavsiye etmem. rockauto'ya alternatif olarak summit'i deneyebilirsiniz.anladım bakalım artık kısmet tosunun karnı acıktı belliki $ )
yedek parça ıçın ınternette guvenılır sıte verebılırmısınız lütfen