96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mauvais Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,727
Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

mauvais' Alıntı:
bugün bu aracı aradım lpg yok dedi ( özelliklerde de yazmıyordu ama bazen unuyorlar emin olmak istedim)
motor 120k dayken garanticen değişmiş sandık motor takılmış.
telefonda pek pazarlık edilmez ama ben son fiyat ne oldu diye sordum 15 bin TL olur dedi.
fiyat yüksek. haftaya aracı görmeye gideceğim ve fiyat teklifi yapacağım.

Merhabalar,

Bende bu araç için görüşmüştüm.Fakat bana hiç motor değiştiğinden bahsetmedi.Patronunun karısı kullanıyormuş.İlk zamandan beri tüm bakımları düzenli yapılmış.Fakat nerede ve nasıl görürüz diye sorup niyetimin ciddi olduğunu söyleyince aracı bugün yıkatmaya götürürken arkadan bir uğultu geldiğini ve direksiyonda bir miktar boşluk olduğunu farketmiş arkadaş :mad: Ama bunları servise sormuş max.500 tl tutuyormuş.Onuda fiyattan düşeceğini söyledi.Yani son 15.000'e kadar inebilirlermiş.

Anlaşılan amcam her arayana farklı anlatıyor.Ya gerçekten bilmediğinden ya da nabza göre şerbet veriyor. ;)

Bu araca bakacak arkadaşların expertizi çok iyi bir ustaya yaptırmasında fayda var bence..

Kolay gelsin

Etiketler

alsedo' Alıntı:
Merhabalar,

Bende bu araç için görüşmüştüm.Fakat bana hiç motor değiştiğinden bahsetmedi.Patronunun karısı kullanıyormuş.İlk zamandan beri tüm bakımları düzenli yapılmış.Fakat nerede ve nasıl görürüz diye sorup niyetimin ciddi olduğunu söyleyince aracı bugün yıkatmaya götürürken arkadan bir uğultu geldiğini ve direksiyonda bir miktar boşluk olduğunu farketmiş arkadaş :mad: Ama bunları servise sormuş max.500 tl tutuyormuş.Onuda fiyattan düşeceğini söyledi.Yani son 15.000'e kadar inebilirlermiş.

Anlaşılan amcam her arayana farklı anlatıyor.Ya gerçekten bilmediğinden ya da nabza göre şerbet veriyor. ;)

Bu araca bakacak arkadaşların expertizi çok iyi bir ustaya yaptırmasında fayda var bence..

Kolay gelsin
:smiley:
ilginç.. ben önümüzdeki hafta sonu görmeye gelirim dedim ama bana bu tip bir bilgi vermedi. LPG olmaması zaten büyük bir dezavantaj..
işin açığı bu araba dediği gibi masraflar da var ise bana göre en çok 13-13,500 arası fiyata alınır. ben daha fazlasını vermem.
sitelerde daha düşük kmli 15-16 bin arasına LPG li bir sürü araç var..
onlardan biriyle pazarlık yapıp almak ve çıkabilecek masraflar için kenara para ayırmak daha mantıklı gibi..

ayrıca daha yeni gözüme takılan bir detay var
araç 1 temmuz dan beri satılık..
ya diri gözüken sorunlu bir araç ya da kimse LPG si olmayan 320k da ki bir araca bu fiyatları vermek istemiyor..

120 bin de iken sandıkta motor değişmiş ise üzerine 200bin km mi yapmış ? Eğer böyle ise tercih edilebilir, motor 200 binde yürüyen aksam şasi 320 binde düşünmek gerekir. 15000 lpg si olmayan araç için kabul edilebilir, hadi ucuzundan 2500 e lpg taksan 17500 temiz araç ise sağından solundan ses gelmiyorsa alınabilir. Aldıktan sonra 1500 tl yi de bir kenarda bekletmekte fayda var.

bugün bu araca baktım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-gs-plakali-lpg-li-jeep-35461004/detay

beatrix in listesi ile beraber gittim
2-3 maddeyi test edemedim ama çoğu yeri temizdi.
vitesi R ye aldım 30 sn bekledim hiç inleme yoktu.
vites geçişleri zamanında ve sarsıntı yok gibiydi
17.500 istiyor, araç dediğine göre orijinal 150bin km de
2. sahibi
lastikler yeni micheline 4 mevsim.

sizce araç ve fiyat nasıldır?
bu hafta içi araca baktırmayı düşünüyorum.
kafamdaki tek soru aracı ara yollarda kullandım bozuk zeminlerde ve tümseklerde çok yalpalama yapıyordu ( belki normaldir bilmiyorum)

IMG_1164.jpg

IMG_1165.jpg

IMG_1168.jpg

IMG_1173.jpg

IMG_1170.jpg

araç avrupa versiyonu, sunroof- ve arka açılır camı yok sadece bence hiç önemli değil, zaten arka cam hemen hemen hiç kullanılmıyor, sunrooflar ise çoğu sıkıntılı ve ses yapıyor...
boya bile yok gibi sanki yandaki çizgilere bakarsak, baya temiz kullanılmışa benziyor, lpg ne marka? aracı servise götürmeye değer daha önce gönderdikleriniz arasından hemen sıyrılıyor bence...

cherokee lerde salınım karekteristik özelliğidir, ilk binenler 1-2 gün tedirgin olur daha sonra hoşunuz gidecektir (aşırı salınım varsa süspansiyon sistemine ve altta ki burçlara falan bakmak lazım tabiii)

yola çıkın 120 ye kadar süratlendirin arka dan uğultu geliyormu gazı verip verip bırakın...100 civarında sertçe dip gaz yapın vites düşüyormu...
stablize yola girin tangırtı yıkırtı ne var?
bunların sonucunu servisle de paylaşın çıkan duruma göre alın...
diğer bakmanız gerekenleri okudunuz zaten...

araç temizse fiyatı iyi....

Arkadaşlar,

ACİLEN Temiz bir ZJ arıyorum...
Amerikan versiyon, tüp takılmamış tercihim...
Aşağıdakiler alternatiflerdir...muhtemelen 1 hafta içinde birini alacağım...
Lütfen görüşlerinizi yazarmısınız
çok çok teşekkürler

Dr Sarp G

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2-sahibinden-hatasiz-boyasiz-amerikan-jeep-70899556/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1996-jeep-grand-cherokee-limited-71161044/detay?source=promotion_topl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-emsalsiz-88000km-de-jeep-grand-cherokee-1998-model-70636537/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ekspres-plaza-dan-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-orjinal-70582874/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-153-000-km-de-cok-temiz-kullanilmis-orjinal-bir-aractir-69795439/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal5-9-takas-olur-52231699/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-turkiye-nin-en-temiz-5-9-u-36542797/detay

neden almadıgınızı sorabilrimiyim ?

beatrix in listesi ile beraber gittim
2-3 maddeyi test edemedim ama çoğu yeri temizdi.
vitesi R ye aldım 30 sn bekledim hiç inleme yoktu.
vites geçişleri zamanında ve sarsıntı yok gibiydi
17.500 istiyor, araç dediğine göre orijinal 150bin km de
2. sahibi
lastikler yeni micheline 4 mevsim.

sizce araç ve fiyat nasıldır?
bu hafta içi araca baktırmayı düşünüyorum.
kafamdaki tek soru aracı ara yollarda kullandım bozuk zeminlerde ve tümseklerde çok yalpalama yapıyordu ( belki normaldir bilmiyorum)

[/quote]

Arkadaşlar resimdeki araç arkadaşıma ait.Gerçekten çok temiz bir jeep.Boya kaza v.s yok.Brc tüp var.Lastikler daha yenidir.Sorunsuz masrafsız bir araçtır.Yabancıya gitmesin.İstediği fiyat 20.000[attachment=5][attachment=4][attachment=3][attachment=2][attachment=1]

DSCF0526.JPG

DSCF0527.JPG

DSCF0530.JPG

DSCF0539.JPG

DSCF0545.JPG

Yunus Bey

Araç
1996 1997 mi ?

5.2 sanırım...
Araç İzmirde mi ??

ayrıntılar nasıl km ? amerika/avrupa ? LPG vs ??

teşekkürler

Sarp

Sarp12345' Alıntı:
Yunus Bey

Araç
1996 1997 mi ?

5.2 sanırım...
Araç İzmirde mi ??

ayrıntılar nasıl km ? amerika/avrupa ? LPG vs ??

teşekkürler

Sarp

Araç 1996 model Amerikan versiyon 5.2 140.000 mil de orjinal,LPG BRC marka sorunsuz çalışmakta.Araç izmirde.Hatta aracın bizden önceki plakası 35 FB 001 ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayrama-135bin-km-amerikan-subayindan-97-jeep-grand-cherokee-57114900/detay/

kullandığımı veya hazırlattığım aracçlardan bırını satıcam.
135bin km hiç tüp takılmamış ,veya 170bin km lpg li olan kullandığımı

Rıza bey, yeşil aracınız çok güzel duruyor, ilanda 4" yükseltme yazmışsınız, sanırım bu işlemi sonradan yaptırdınız, eğer öyle ise arkadaşların kaçırmaması gereken bir alternatif diye düşünüyorum, param olsa ben 2. araç olarak düşünürdüm şahsen...

euzlu' Alıntı:
Rıza bey, yeşil aracınız çok güzel duruyor, ilanda 4" yükseltme yazmışsınız, sanırım bu işlemi sonradan yaptırdınız, eğer öyle ise arkadaşların kaçırmaması gereken bir alternatif diye düşünüyorum, param olsa ben 2. araç olarak düşünürdüm şahsen...

yükseltme işlemi devam ediyor. bu hafta hem plaka hem yukseltme işleri bitecek.
yukseltmeyi yapan ustada çok şaşırıyor,
burçlarına kadar herşeyi daha fabrıkadan çıktığı halde ve diri.
2si gereksiz olacağı için ya yeşili satıp kendıme fınans oluşturcam, bındıgımıde yukseltıcem yada bındıgımı satıp yeşilin tadını çıkartıcam.
standart yayları bile hiç yük görmediği için get varmış gibi yüksek tutuyor yanıltmasın sizi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR