Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?
Merhabalar,
Bende bu araç için görüşmüştüm.Fakat bana hiç motor değiştiğinden bahsetmedi.Patronunun karısı kullanıyormuş.İlk zamandan beri tüm bakımları düzenli yapılmış.Fakat nerede ve nasıl görürüz diye sorup niyetimin ciddi olduğunu söyleyince aracı bugün yıkatmaya götürürken arkadan bir uğultu geldiğini ve direksiyonda bir miktar boşluk olduğunu farketmiş arkadaş
Ama bunları servise sormuş max.500 tl tutuyormuş.Onuda fiyattan düşeceğini söyledi.Yani son 15.000'e kadar inebilirlermiş.
Anlaşılan amcam her arayana farklı anlatıyor.Ya gerçekten bilmediğinden ya da nabza göre şerbet veriyor.
Bu araca bakacak arkadaşların expertizi çok iyi bir ustaya yaptırmasında fayda var bence..
Kolay gelsin
mauvais' Alıntı:bugün bu aracı aradım lpg yok dedi ( özelliklerde de yazmıyordu ama bazen unuyorlar emin olmak istedim)
motor 120k dayken garanticen değişmiş sandık motor takılmış.
telefonda pek pazarlık edilmez ama ben son fiyat ne oldu diye sordum 15 bin TL olur dedi.
fiyat yüksek. haftaya aracı görmeye gideceğim ve fiyat teklifi yapacağım.
Merhabalar,
Bende bu araç için görüşmüştüm.Fakat bana hiç motor değiştiğinden bahsetmedi.Patronunun karısı kullanıyormuş.İlk zamandan beri tüm bakımları düzenli yapılmış.Fakat nerede ve nasıl görürüz diye sorup niyetimin ciddi olduğunu söyleyince aracı bugün yıkatmaya götürürken arkadan bir uğultu geldiğini ve direksiyonda bir miktar boşluk olduğunu farketmiş arkadaş
Anlaşılan amcam her arayana farklı anlatıyor.Ya gerçekten bilmediğinden ya da nabza göre şerbet veriyor.
Bu araca bakacak arkadaşların expertizi çok iyi bir ustaya yaptırmasında fayda var bence..
Kolay gelsin