96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mauvais Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,718

mauvais

Zirve
Yer
İstanbul
merhabalar,

eğer temiz masrafsız bir araç bulabilirsem bende aranıza katılacağım..
buradaki konu başlıklarının çoğunu okuyup ön bilgiye sahip olduktan sonra internet üzerinden araçlara bakmaya başladım..

araç için ayırdığım bütçe 16.000 civarında.
aracı öncelikle şehir içinde nadir olarak da off road amaçlı ( ağır geziler için değil) kullanacağım.
eğer off rad işinden keyif alabilirsem ileride modifikasyona girmeyi düşünüyorum ama emin olmadan para harcamak da istemiyorum.
zaten buradaki tecrübeli kişilerin verdiği öğütlerde bu şekilde :smiley:
şu anki amacım bana mümkün olduğunca az masraf çıkaracak bir araç bulabilmek.
bütçem doğrultusunda 4-5 tane 96 Zj buldum

bu araçlar hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.. malum yeni araç alan ya da halen almayı düşünen arkadaşlar da var ve onlar da bu araçlar hakkında bilgi sahibi olabilir.

ilk olarak
km si çok yüksek olan ama ilk sahibinden olan ve resimlerde iç/dış çok bakımlı gözüken sanırım lpg siz bu araç var
320 k da bir araç almak mantıklı mıdır ve lpg yok ise max kaç para teklif edilmelidir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-ilk-sahibinden-tamamen-orjinal-otomatik-vites/detay

diğer araçlar ise bunlar..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-grand-cherokee-4x4-full-full-brc-lpg-li-36542400/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-1996-gc-5-2-siyah-tuplu-ve-takasli/detay

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Bu arac temiz gozukuyor. ama genede bakmadan bir sey demek imkansiz.

Bir araca bakmaya gitmistim. Iyide bir para istiyordu.Resimler mukemmel ama arac tam bir les idi.

arac Avrupa versiyon kuvvetle muhtemel LSD var diye biliyorum uzerinde.arac 300K da olmasina ragmen direksiyon cok az yipranmis yada kaplama yapilmis.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-ilk-sahibinden-tamamen-orjinal-otomatik-vites/detay

Bu arac Avrupa gibi gozukuyor. Yanliz park lambalari degismis yada camurluklar. Cunku park Avrupa ama camurluklarda sinyal yok.Kuvvetle muhtemel Avrupa park takilmis sonradan normaldir bulunamamistir zamaninda.Birde jantlar neden degismis onu ogrenmek lazim. Canim orjinal jant yerine bunlar takilmis.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-grand-cherokee-4x4-full-full-brc-lpg-li-36542400/detay

Amerikan diyor ama km. Kanada icin bakmam lazim Kanada olabilir. Kafami karistirdi biraz.

Ama arastiran birisi Ergun abinin checklistini almis onun uzerinden gitmis bu belli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-1996-gc-5-2-siyah-tuplu-ve-takasli/detay/

valla aynı araçlara bakıyomuşuz fakat orjinal jantlı olmayanda sanrufta yok ilk ilandaki hepsinden diri duruyor fakat lpg yok ve fiyat yüksek son ilanda ise araç temizse bile önde yaptığı iş arabayı benim gözümde bitirmiş birde üstad çamurluklardaki sinyal leri biraz açarmısın onu merak ettim hangilerinde oluyor ne şekilde gibi
saygılar

ilan detaylarına göre lpg varsa ve iyibir markaysa (hekez her markaya iyi diyor gerçi ama)
ben olsam bordo olana gider bakardım ilk önce...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-temiz-2/detay

araç arayan arkadaşlar için bakılabilir,gerçi resimden olmaz ama denemekde fayda var gibi...

ilkerklc' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-temiz-2/detay

araç arayan arkadaşlar için bakılabilir,gerçi resimden olmaz ama denemekde fayda var gibi...
wj fiyatına zj arayanlar için birebir :smiley:

teşekkürler yorumlarınız için..
benim de aklıma öncelikle bordo araca bakmak var. çok düzgün duruyor resimlerde bugün telefon açıp özelliklerini öğreneceğim..
hafta içi çalıştığım için bu araç bakma işleri çok zor oluyor. hele ki benim gibi işyeri şehrin öbür ucunda olan biri için.. (Sultangazi)

Bu linklerden hiçbirşey söylemek mümkün değil, yanına gitmeden direksiyona oturup sürmeden servise göstermeden hiçbirşey söylenemez, ancak tahmin yürütürüz ki bu da çok işe yaramaz. Ben ne ilanlarda tamam bu işte diye gidip çöplüklerle karşılaştım ... En sonunda bu aracımı buldum pazarlık bile yapmadım bastırdım istediği parayı aldım. öyleki ankaranın en düzgün diri cherokeelerinden, 122 bin milde, Servis öve öve bitiremiyor gittiğimde.. Şöyle bir alt düzeni göstereyim diye gittim 840 tl acil parçalar değişti.. Yani bir bütçe elbet olacak ama iyi aracı kaçırmayacaksın 2-3 e bakmayacaksın sonra perişan olursun, o yüzden ucuz araçlara boşa vaktini emeğini harcayıp gidip bakma bile..

ilkerklc' Alıntı:

bu ne yaaa...nedir bunu bu kadar değerli yapan...millet delirmiş....bu ilanı ekleyin favorilerinize fiyatı kırmazsa kaç yıl kalıor bi bakın...sıkışınca iner 18 e merak etmeyin....

997799' Alıntı:
bu ne yaaa...nedir bunu bu kadar değerli yapan...millet delirmiş....bu ilanı ekleyin favorilerinize fiyatı kırmazsa kaç yıl kalıor bi bakın...sıkışınca iner 18 e merak etmeyin....

aman ha yanlış anlaşılmasın ben sadece bakılabilir göründüğü için ekledim.satıcıları felan bilmem tanımam,resimdende araba için yorum yapmam.resimden arabayı bilecek kadar bilgiye henüz sahip olamadım...fiyatı eder etmez onu bilemem....

sonsokak34' Alıntı:
wj fiyatına zj arayanlar için birebir :smiley:

bu ilandaki araba için öncede söylediğim gibi yorum yapamam ama,iyi ama ciddi anlamda iyi,okka gibi,kupon arabayı 20 den aşağı almak biraz zaman ister.....

bordoyu bende ilk görüşte begendim hatta fiyatta oldukça iyi duruyo fakat lpg yok ve bence en önemlisi aracın muayenesi yok muayene demek masraf demek bunu göz ardı etmeyin derim

y-bsungur' Alıntı:
bordoyu bende ilk görüşte begendim hatta fiyatta oldukça iyi duruyo fakat lpg yok ve bence en önemlisi aracın muayenesi yok muayene demek masraf demek bunu göz ardı etmeyin derim

bugün bu aracı aradım lpg yok dedi ( özelliklerde de yazmıyordu ama bazen unuyorlar emin olmak istedim)
motor 120k dayken garanticen değişmiş sandık motor takılmış.
telefonda pek pazarlık edilmez ama ben son fiyat ne oldu diye sordum 15 bin TL olur dedi.
fiyat yüksek. haftaya aracı görmeye gideceğim ve fiyat teklifi yapacağım.

Sandık motor dediginiz nedir ...biraz bilgi verebilirmisiniz ...araçla ilgili olarak inşallah gönlünüze göre olur demek istiyorum yinede muayene bana göre risk taşıyor

y-bsungur' Alıntı:
Sandık motor dediginiz nedir ...biraz bilgi verebilirmisiniz ...araçla ilgili olarak inşallah gönlünüze göre olur demek istiyorum yinede muayene bana göre risk taşıyor

sandık motor sıfır kutudan çıkan motor anlamında kullanılan bi terimdir...sandıkta gelir ağır ve krılmaması için...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR