Yetkili servisler konusunda ben de pek memnuniyet verici kanaate sahip değilim. Kayınbiraderime Duster aldık. Aldığımızda arka cam sileceği arızalıydı. Servis fiyatı 450 Tl civarı olunca kayınbirader yaptırmaktan vaz geçmişti. Daha sonra "serviste yaptırmış". Servisten bir ustayı tanıyormuş. Servise gittiğinde usa "abi sen arka sokağa git bekle" demiş. 10 dk sonra elinde bir silecek motoru ile gelmiş. Silecek motorunu değiştirip 50 Tl. almış. Motor orijinal ve yeni. Kim bilir kime kilitledi o parçayı.
Diğer bir örneği de bizzat kendim yaşadım. Ankara'yı bilenler için Yıldız Hurdacılar Sitesine gittiğimde yanımdaki usta "abi şu servislerin yol yardım araçlarını gördün mü?"dedi. Ne aradıklarını sorunca da hurdacılar sitesine düşen ve perte ayrılmış yüksek modelli araçları parçaladıklarını ve sağlam parçaları topladıklarını, daha sonra serişe götürüp sıfır parça olarak servise gelen araçlarda kullandıklarını söyledi.
Diğer bir örneği de bizzat kendim yaşadım. Ankara'yı bilenler için Yıldız Hurdacılar Sitesine gittiğimde yanımdaki usta "abi şu servislerin yol yardım araçlarını gördün mü?"dedi. Ne aradıklarını sorunca da hurdacılar sitesine düşen ve perte ayrılmış yüksek modelli araçları parçaladıklarını ve sağlam parçaları topladıklarını, daha sonra serişe götürüp sıfır parça olarak servise gelen araçlarda kullandıklarını söyledi.