95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tsezim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,699

tsezim

Ana Kamp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-vites-vitara-29483383/detay/

Tecrübeli arkadaşların ve bilirkişilerin v6 automatic ve yukarıdaki araç hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? mümkünde.

Teşekürler.

Etiketler
Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

aynı araçdan bendede var.kullanımı zevkli bir araç.araç resimlerinde güzel görünüyor ama ilanda pasif görünüyor.satılmış olabilir...

motoru yapılmış bir suzuki almanızı tavsiye etmem orjinalini alın bence . Model olarak kullanış olarak en zevkli modelidir .

o kadar çok yorum bekledim ki aslında bu araç ile ilgili.

bi yandan da elimi çabuk tutayım dedim, hatta sahibi ile yazıştım.

ama maalesef ilan bu gün pasif hale geldi

Hayırlısı artık diyelim.

suzuki vitara için söylenecek söze gerk yok , tek sıkıntı motorunun yapılmış olması daha temizini bekleyin illaki düşer .

ilanları takip ederken motorla ilgili neye dikkat edeceğim.
Orjinal diyenlere mi bakacağım yoksa bakılmı vs. mi yazanları narayacağım

2 kapak contası +24 sibob lastigi illede orjinal olsun derseniz 550 tl dir
yan sanayii takım conta 120 tl dir ...takımcontanın orjinali olsa full u fiyat 2000 ni bulur..

orjinal parcalar ucuz degil..... ;D

yan sanayii parcalar ucuz ;)

satılacak aracın motoru ....gider... diye bir tabir vardır o şekil yapılır genelde :smiley:

Suzukinin parcası ucuz diyenlere benden selam olsun ... ;D ...orjinal hangi parcası ucuz ??? ;)

motoru actınız bir şey yok saglammış geri takacanız contası bu para .........bilmem anlatabildimmi .. :smiley: ;D yok bide bozuk cıktı orası burası orjinal parca alın takında görelim nekadar tutar.. ;)

v6 da 100-150 bin km aralıgında eksantirik zinciri degişmesi lazım .buda 1000-2500 tl arası parca ve işçilik kalitesine göre fiyatı olan bir durum dur.

eger degişmemiş ise sogukken ilk çalışmada motor şakırtılı calışır ısının ca sesi hafif keser bu şekil bir durum varsa +zincir demektir.

6 cl lpg kiti akıllı markalar 2000 tl +400 tl de ruhsat işleme masrafı olur talılısı+işli sini denk getiremezseniz +2500 tl dir ucuz dandik markalar sorunludur.v6 vitaraya uyum saglamaz.. :(

otomatık vites hantal olur + % 20 gibide fazla yakar .arızası halindede masrafı fazla olur arazide degil..kum sürüşü ve sehir içi rahatlıgı vardır ..

vitaraların hiç bir türlüsünün motoru .....4000 devir altında verimli degildir (benzinli modeller) bu nedenle düşük devirde verimli olamadıgından otomatigi verimsiz ve fazla yakar.. ;)

Gözün aydın ilan tekrar yayında :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-vites-v6-vitara-30429167/detay

Fiyat 95 model için biraz fazla bence.Abs ve 2 Airbag yok 95 modellerde bence V6 alınacaksa full olanı alınmalı.

Gördüm. Bu gün sabah yayına çıktı tekrar.

Ne diyeceksizniz bilmiyorum ama 1,6 manuel de bakmaya başladım.

Hatta baya bi baktım.

tavsiyeleriniz neler olacak.

Almalıyım bunlardan birini ; (yardım etmelisiniz)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-2000-model-150-000-km-ankara/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-yukseltilmis-araziye-uygun-vitara-29654114/detay
(Bu araca bir arkadaş daha bakmış, çok anlamam ama ona bile güzel araç dedim ben)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-fiyat-dustu-sahibinden-satilik-lpg-li-vitara-4-4-29799257/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-1-6-jlx-vagon-2000-model-4-4/detay

ve tabiki ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-vites-vitara-29483383/detay

güzel ve teşvik edici yorumlarınızı acileen bekliyorum
teşekkürler.

Benim vitara meşhur olmuş...
İlandaki araç benim...Aracı ben ocak ayında aldım.Aldıkdan sonra Lpg taktırdım.muayenesini yaptırdım.daha sonra araç ilk çalıştırdığımda eksozdan duman atmaya başladı.Forumdan avci364 isimli arkadaşın tavsiyesi üzerine Şaşmaz sanayisinde İmaj oto da Ömer usta tarafından ilanda detayında yazdığım tüm işlemler yapıldı.Bu işlemler karşılığında 1850 tl bedel ödedim.Parçaları orjinal mi yan sanayimi kullandı bilmiyorum.Ankarada Ömer ustayı tanıyan varsa yazdıklarımın teyidini alabilirsiniz.Aracımın şu anda hiçbir problemi yoktur.isteyen istediği ustaya gösterebilir.sadece araç fazlalığından satılıktır.Bunları aracımla ilgilenen varsa sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.Selamlar...

Oğuz bey merhabalar,

Araç hakkında yorumlarınızı okudum, hatta dönüp dönüp tekrar okudum.

Ama gerçekten bişi anlamadım (herhalde araçlara uzak olmamdan)

Farklı bir araç mı bakmak lazım. Yosa bu işlemlerin yapılmış olması iyi midir?

bilgi verebilir misiniz?

teşekkürler.

Abs ve 2 Airbag yok 1995 de dogrudur bende de 1995 var arazide en az elektronik en iyi arabadır bence .

ben otomatık sevmem bu benim şahsi görüşüm keyfim ,zevkim dir siz de öyle olmak zorunda degilsiniz . ;D otomatık sectiginize göre vardır bir bildiginiz . ;)

aracın dış görünümü oldukca düzgün bir tek jantları orjinal degil ;)

kilometre de oldukca az..? gercek kilometresi bu ise gösterin bir bilene ve alın derim.

v6 dan her kes öçü gibi korkuyor benzini içer parcası afrıkada bile yok vs v6 bence en baba vitaradır en hafif kasa en kuvvetli motor bunda kilo ile orantılı güç.. ;)

>>>dr_musty.. en son bu arkadaşa da v6 aldırdım 3 kapı 1.6 dan indi buna bindi aradaki farkı birde ona sorun derim.. ;D

Dr_musty v6 almıssınız hayırlı olsun. Arac hakkındakı yorumlarını alabılır mıyım. Bu arada aracın fotolarına daha once bakmıstım cok guzel duruyor.

oguz1134' Alıntı:
Abs ve 2 Airbag yok 1995 de dogrudur bende de 1995 var arazide en az elektronik en iyi arabadır bence .

ben otomatık sevmem bu benim şahsi görüşüm keyfim ,zevkim dir siz de öyle olmak zorunda degilsiniz . ;D otomatık sectiginize göre vardır bir bildiginiz . ;)

aracın dış görünümü oldukca düzgün bir tek jantları orjinal degil ;)

kilometre de oldukca az..? gercek kilometresi bu ise gösterin bir bilene ve alın derim.

v6 dan her kes öçü gibi korkuyor benzini içer parcası afrıkada bile yok vs v6 bence en baba vitaradır en hafif kasa en kuvvetli motor bunda kilo ile orantılı güç.. ;)

>>>dr_musty.. en son bu arkadaşa da v6 aldırdım 3 kapı 1.6 dan indi buna bindi aradaki farkı birde ona sorun derim.. ;D

Oğuz bey değerli tecrübelerinizi bizlere aktardığınız için teşekkürler....

Benim aracımda otomatik vitesli pek sevmemekle birlikte eşimle birlikte kullandığımız için tercih ettim.

Yakıt konusna gelince Km de Gaz lt fiyatı 1,70 tl civarında Km 250kr yakıyor.Tabiki sakin kullanımda.Uzun yolda 200 kr civarıı...

Bende aracımı almadan önce epey bi teredtüdde kaldım.1,6 mı 2,0 alayım diye ama 1,6 motorun kasayı taşımakda zorlanacağını düşündüğümden (belkide çok ön yargılı yaklaştığımdan) 2000 motor v6 aldım.ama şimdi doğru karar verdiğimi düşünüyorum.Büyük keyif alarak aracımı kullanıyorum.

İkinci el alım satımı belki 1.6 lara göre daha yavaştır ama zaten bir araçlarımızı hemen satmak için almıyoruz..

tsezim arkadaşımında aynı tereddütlere düşdüğü kanısındayım. hangisi olursa olsun kararınız SUZUKİ olsun...

Oğuz bey merhabalar
sizin araç standart yükseklikte mi? (Resimde gördüğüm suzi)
Dereden tepeden geçerken standart yükseklik bize ne kadar sorun çıkarır. (Gerçi geçtiğimiz yere bağlı ama genelde gezilerde gidilen yerler için sormaya çalışıyorum aslında)
otomatik arabayı yükseltirsek problem olur mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR