92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,669
Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

yok yok darılmam ;D ;D
bence dediğiniz kadar değil ancak lastikler orjinal 16 inç yerine 15 e çevirilmiş önceki sahip tarafından, biraz bu sebep ile Lada vega gibi duruo ;D ;D ;D 235/75-15 leri eskitip 31-10.5-15 aldımmı görüntü tamamdır...

Etiketler

işlev her daim esas olandır ;D yeni 31 x 10.5 larla çok daha iyi görüneceğinden kuşkum yok keyifli sürüşler diliyorum

güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.Çok güzel bir araç.Bizde resmisi var dağ bayır orman mükemmel.

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu hiluxlardan arıyorum.çok acill gerçekten.
ilginize şimdiden teşekkür ederim.

umut aracını bugün gördüm yıldız da tadımın civarında..güzel yapmışsın eline sağlık.kırmızı da yakışmış.kazasız belasız..

çağlar' Alıntı:
umut aracını bugün gördüm yıldız da tadımın civarında..güzel yapmışsın eline sağlık.kırmızı da yakışmış.kazasız belasız..
:smiley:))))))))))))))
Eyvallah abi...Yarın sabah yola çıkıyoruz, yağına suyuna baktırayım diye işe onla gelmiştim ;D

bu toyotalardan çok istiyorum tam aradığımız araba daha öncede kullanmıştık o yüzden hıluxdan vazgeçemiyoz satılık araç felan varsa ilgileniriz ...

tarikserin' Alıntı:
Umut bey,
jantlarınız orj. Toyota'ya benziyor,
üstündemiydi, yoksa sonramı aldınız,
ne kadara mal oldu? Ben de değiştirmeyi
düşünüyorum da...

Cevaplar için çok teşekkürler... ;)

Umut bey öncelikle aracınız güzel olmuş allah kaza bela vermesin.

Tarık bey;

Hilux araçların üzerindeki jantlar orjinal Toyota üretimi değil LN145'ler içinde daha önceleri içinde CMS firması yerli olarak TOYOTA-SA'ya tedarik etmiştir.Şu an bu jantların gelişide mevcut değildir.
Ancak bizim Toyota'dan getirttiğimiz bir jant modeli mevcut 6 bijon 16x6.5JJ Tubeless.Orjinal japon malı olup 4 adedi yaklaşık 1300 liraya geliyor.
Hub içinse Dışarıda AISIN markası adı altında satılan Taiwan malları çok bunlara dikkat edin,orjinalleri çok yüksek rakamlara geliyor bulabilirseniz ARB bulamazsanız dışarıda AVM markası adı altında orjinali kadar olmasada gayet kaliteli hub bulunmakta çifti 400-450TL civarında.Saygılar...

yaylacı28' Alıntı:
bu toyotalardan çok istiyorum tam aradığımız araba daha öncede kullanmıştık o yüzden hıluxdan vazgeçemiyoz satılık araç felan varsa ilgileniriz ...

@yaylaci28

Size hilux ile ilgili bir mail attım ilgilenirseniz bizimle irtibat kurabilirsiniz.

suat bey ben o sitede hilux gördüm fakat benim aradığım araç modeli birazdaha düşük(86-90)araç arıyorum bu ormaniye veya bi başka kurumların ihale araçlarını nasıl alabilirim onun hakkındada bilginiz varsa ilginize şimdididen teşekkür ederim.
ben sitede yeni olduğum için o ihaleler hakkında bilgim felan yok.
Aldığım aracıda kendim modifiye etmek istiyorum.

suatlevent' Alıntı:
Umut bey öncelikle aracınız güzel olmuş allah kaza bela vermesin.

Tarık bey;

Hilux araçların üzerindeki jantlar orjinal Toyota üretimi değil LN145'ler içinde daha önceleri içinde CMS firması yerli olarak TOYOTA-SA'ya tedarik etmiştir.Şu an bu jantların gelişide mevcut değildir.
Ancak bizim Toyota'dan getirttiğimiz bir jant modeli mevcut 6 bijon 16x6.5JJ Tubeless.Orjinal japon malı olup 4 adedi yaklaşık 1300 liraya geliyor.
Hub içinse Dışarıda AISIN markası adı altında satılan Taiwan malları çok bunlara dikkat edin,orjinalleri çok yüksek rakamlara geliyor bulabilirseniz ARB bulamazsanız dışarıda AVM markası adı altında orjinali kadar olmasada gayet kaliteli hub bulunmakta çifti 400-450TL civarında.Saygılar...

Suat bey, ayrıntılı açıklamalar için çok teşekkürler...Hakan Ataman'daki orj. 80VX jantlarını
gördüm, sanki aletle kaldırımları tıraşlamışlar gibiydi. ;D
Jant işinde bir kaç arkadaşla konuşurken, yükseltmeyi lastikle de yapabileceğimi
söylediler, 16 jantın olmasında orjinallik ve tabi ki daha güzel gözükmesinin dışında
başka bir avantajı varmıdır acaba? ???

Bir de sizin bahsettiğiniz jantların kodu ve resmi varmıdır acaba?

Ek de lastik basınçlarını veren yapıştırma var, ve stepnesi ilk sıradaki
7.50-16-6PRLT, yani ilk halini bilemiyorum ama herhalde 16 jant varmış.

Selamlar, saygılar...

4.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR