92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,664
Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

umutcelikel' Alıntı:
defenderdan özlediğim tek şey karizma ;D bunda manavcı sanıyo millet beni ;D ;D ;D ama huzurlu bir manavcıyım...eşşek gibi kullansam da altında 1 damla yağ damlayan yer yok, daha en az 100.000 km (yazı ile yüz bin) gidecek fren balatalarım var, her kaportacıda yaptırabileceğim sacım var...daha neler neler var ;D şnorkelim de gelince artık sadece salaklar manavcı sanır zaten beni ondan da kurtulurum.... 8)

Kusura bakma ama , altında yağ damlası veya yağ lekesi olmayan aracın bizim için kıymet - i harbiyesi yoktur. ;D

Etiketler

tarikserin' Alıntı:
Umut bey,
jantlarınız orj. Toyota'ya benziyor,
üstündemiydi, yoksa sonramı aldınız,
ne kadara mal oldu? Ben de değiştirmeyi
düşünüyorum da...
valla abicim aldığımda vardı ama orjinal olduğunu sanmam...bi bakarım üzerindeki yazıya falan..sanırım bazı ormandan çıkma 2.8 lerde orjinal çelik jant var, benimkine benziyor haklısınız...aslında geniş lastik kabul ederse orjinal çemberli demir jantla değiştirebilirim ileride, en sağlamı kesin odur...

Cevaplar için çok teşekkürler... ;)

umutcelikel' Alıntı:
Evet önlerde manuel hub var...Orjinal Aisin marka.
merhaba arkadaşi Aisin marka hub nereden bulabilirim bir fikrin var ? 17 diş alti somunlu isuzu rodeo için?

valla orjinal toyotanın markasını olduğunu biliyorum bunun...ve en kırılmaz olanı olduğunu biliyorum ama ayrıca başka markalar için varmıdır yokmudur valla bilemedim....toyotacılardaki çıkmalardan bakılabilir, uyar belki freze sayısı vs...

Aslinda birseyler buldum ama aisin istiyorum ankara ostim ve ivedikte cikmacilar ne durumda bilginiz vbar mi istanbuldan gelmeye değer mi?

hiç gelmeyin boşuna...şaşmazda ataman ticaret, hakan ataman'ı arayın..0 532 2820523...direk yardımcı olur yollar vs...ben hep orada hallediyorum..hem servis, hem çıkma parça hem orjinal parça herşey var...ticareti de iyidir....mutlaka tanışın...slm söyleyin yardımcı olur...

Abi Toyota'dan parça siparişi verirseniz "Aisin" geliyor diye biliyorum...
Fiyat aldım ben ama şu an bulamadım, bulunca yazarım...
Çıkma pek tavsiye etmiyorlar "hub"larda, frezeler yenmiş filan
olabiliyormuş...Hakan Ataman'a sordum ben çiftine 500,
takma 50 verirsin 550'ye hallederiz dedi...Tabi yine de siz de bir
sorun...Kolay gelsin...

Toyota fiyatı 512 X 2 = 1.024 + %18 KDV tabi buna bi de takma parası isterler herhalde... ;D

Umut hayırlı olsun, Yakından fotolardakinden de güzel görünüyor, yağ akıtmak iyi bişeydir, bizim bahçede yabani ot kalmadı bu yüzden, özellikle ayrık otuna 90 numara hypoidli yağ çok iyi geliyor. ;D nedemiş ingiliz : " if its leaking its not empty"

tarikserin' Alıntı:
Toyota fiyatı 512 X 2 = 1.024 + %18 KDV tabi buna bi de takma parası isterler herhalde... ;D

Tarık senin araç VX 80 değilmi ? onda nasıl kilit olmaz ilginç, direksiyonun sol tarafında direksiyon mili hizasında çevirmeli bir düğme olması lazım, off- rear- both gibi konumları olması lazım. Limited değil basbaya %100 manuel kilit.

Eğer yoksa en azından yeri vardır limited yerine bunun orjinalini bulmaya çalış, LC çok geniş, uzun ve oldukça ağır bir araç çok çabuk traksiyon kaybeder, özelliklede balçık ve kumda.

Selamlar

Abi benimki GX denilen bir model,
LC olayında biliyosunuz 200 çeşit farklı varyasyon var, dediğin olay ben de yok, ben zaten çok ağır şartlara girmediğimden arka diff.kilit olayına girmeyi pek düşünmüyorum. Ama öne "hub" veya "porya" taktırmayı istiyorum. Bu olay (sizler kadar pek anlamasam da) akis kafalarını serbest bırakarak aracın iki çeker konumda daha seri, daha atak,yakıtı da azaltıyormuş...
Diyorlar ???, benimde kafama yattı, inşallah takdırıcam... ;) Arkadaki limited-self olayının da %50 ye tekabul ettiğini yine bu forumdan öğrendim, bana fazlasıyla yeter... ;D

Selamlar...

Ha bide benim bildiğim daha doğrusu gördüğüm bütün VX80'lerin arkasında "VX" yazar abi, hepsi benzinlidir (4500cc.), ve kapakları yukarı- aşağı açılır (bizimki gibi ambulans kapak yoktur), ayrıca senin tarif ettiğin "diff.lock" düğmesi ve tabii ki olayı vardır...Ama piyasa da herkes arabasına VX80 diyor... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR