92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,795

fosilbulent

defnder 110
Yer
istanbul
1- 92 model benzinli defender için elektronik ateşleyici arıyorum. Lukas mopar vespa gibi markalarda bir kaç ürün olduğunu duyduk nasıl temin edilir. orjinal bir parca varmıdır aksessuar kitapcıklarında rast gelen oldumu

2- 92 model benzinli defender için platinli sisteme eklenen ve ateşlemeyi düzenleyen voltajı sabitleyen bir parca (bobin ) var vakti zamanında kutusu içinde satılırmış şimdi aradım bulamadım ( bir nevi regulatör gibi dengeleyivi ve bir voltaja sabitleyici ) yapan bilen duyan varmıdır.

paylaşımlar için şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

tikit' Alıntı:

teşekkürler... fakat nihayete kavuşamamış 2 ürün arıyorum platini ve meksefeyi kaldıran vede platinli sisteme adapte edilen yarın bakacağım lukasta bir iz üzerindeyiz bir kaç bağlantı ve bankalar caddesinde bir adres bir kişi daha 16 yıl önce böyle bir sistem yapmış bir elektronikçi, bilgisayar cip devre tamnir edermiş parcacılara dağıtmış falan bi fısıltı aslını araştırmak lazım bakalım ne çıkacak bu işten....

Dj' Alıntı:
Bu posta gümrüğemi takıldı ne oldu haber bekliyoruz :smiley:

gemiyle gönderildiği için 25-30 gün sürüyormuş. çalıştığım bürodan aradılar sana yurt dışından kargo var diye onay verdim telefonda buruya bıraktılar ilk parti malım geldi içinde ;

1- electronic distributor LUCAS 45D land rover 110 ( ingiltere )
2- Lucas 45D Distributor tevzi makarası (yedek) ( ingiltere)
3- endüksiyon Bobini 40,000 VOLT LUCAS ( ABD)

beklediklerim

4- NGK Buji LPG2 ( turkiyede var )
5- NGK Buji kablo seti Land Rover (İngiltere)

araç üzerine takıldığında sonuca göre devam ederim.

febulent' Alıntı:
gemiyle gönderildiği için 25-30 gün sürüyormuş. çalıştığım bürodan aradılar sana yurt dışından kargo var diye onay verdim telefonda buruya bıraktılar ilk parti malım geldi içinde ;

1- electronic distributor LUCAS 45D land rover 110 ( ingiltere )
2- Lucas 45D Distributor tevzi makarası (yedek) ( ingiltere)
3- endüksiyon Bobini 40,000 VOLT LUCAS ( ABD)

beklediklerim

4- NGK Buji LPG2 ( turkiyede var )
5- NGK Buji kablo seti Land Rover (İngiltere)

araç üzerine takıldığında sonuca göre devam ederim.
hayırlı olsun
ben tamamen enjeksiyonlu sistem falan düşünmüştüm
senin yaptıgın bu uygulamayı bende yapmayı düşünüyorum çalınacak kapı arıyorum

Dj' Alıntı:
hayırlı olsun
ben tamamen enjeksiyonlu sistem falan düşünmüştüm
senin yaptıgın bu uygulamayı bende yapmayı düşünüyorum çalınacak kapı arıyorum

yok okadar ileri gitmemeye karar verdim... enjeksiyon sistemi için üst kapağın değişmesi beyin bi takım elektronik donanım... girmek istemedim amma aracı baştan toplamaya başlayanlara özellikle kapak değiştireceklere tavsiye ederim maliyet açısından....

dayanamadım ilk gelen ürünleri taktım... 100 km deneme sürüsünden sonra sonuca bakacağız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR