9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,747
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

of diyim pof diyim ne diyim bir gün benim de olsun diyim

Etiketler

SDC' Alıntı:
Sadece isimlerini bildiğim pek çok üye ile tanışmak, sanal ortam dışında konuşmak da yarışmak kadar güzeldi...
Yarış kayıtları sırasında Şenol Eşiyok arkadaşımında adını duydum ama kalabalıktan kendisini göremedim.

Merhaba,
Bu sene ilk defa, Ereğli'den daha evvel oyunlara katılmış arkadaşlarla birlikte geldim ben de. Zonguldak offroad grubunun yakınında kamp kurduk.Sizlerle tanışmak için cumartesi günü alanda dolaşıp Gezenbilir flamalarını aradım ama göremeyince katılım olmadı diye düşündüm. Kamp kurup oyunları seyretmekle kalmayıp arkadaşların gazıyla ben de aracımın standart haliyle (diferansiyel kilidi ve manuel hub'lar dışında) 11 kapı numarasıyla oyunlara katıldım.

Heyecan,(öyle ki startı beklerken debriyaj pedalında sol bacağım seğiriyordu)
tecrübesizlik,(hem de ne tecrübesizlik, gündüz etabında çamurlu rampadan sonra 4Low'dan 4High'a alacağım diye 2High'da bırakıp öyle bitirmişim etabı)
aksilikler (gece etabında CJ'yi ilk çekme denemesinde bizim araçtaki halat koptu dönüp tekrar bağlama gayretleri esnasında görevlilerin "bırak git, zaman kaybediyorsun" sesleri eşliğinde co-pilot ta araca geri dönünce ben arkamda araç olduğunun bile farkına varmadım. Suyu geçip rampaya çıkamıyınca mevzuya uyandım :smiley: o esnada seyircilerden birinin "sen otobana git bununla" deyişi hala kulaklarımda)
ve aracı kırma korkusuyla bir halt yiyemedim oyunlarda :smiley:)

Ama yine de güzel bir eğlence ve tecrübe oldu, kazasız belasız ve hatasız (süre cezasız) şekilde her iki etabı da bitirdik. Bitirdik bitirmeye de kaçıncı olduğumuzu öğrenemedik, ödül töreninde kupalar verildikten sonra sayılan ilk yirmi arasında yoktuk :'(

Pazar günü öğlen biz kampı toplarken Hakan Irıklı aracıyla yukarımızdan geçerken sanırım benim aracı farkedip durunca ben de el salladım ama görmedi. Biz 3 araç dönüş yoluna koyulduğumuzda aşağıda kenara çekmiş bir konvoy vardı, geçerken bir kaç tanesinin arkasında Gezenbilir Offroad Grubu sticker'ını görünce tanıdık yüz aramaya koyuldum, Mustafa abinin simasını başka etkinlik fotoğraflarından hatırlıyordum ve onu görünce göz göze gelmeye çalıştım ancak haliyle o beni hiç görmediğinden olsa gerek, tanımadı. Ben de durup merhaba demek yerine eşeklik yapıp yola devam ettim. Kusura bakmayın, çekingenliğime verin :-[

Sizler için de eğlenceli geçtiği yazı ve fotoğraflardan belli, paylaşım için teşekkürler.

Fotoğraflarımı facebook'a yükledim , anlatırsanız linki vericem herkes baksın .

Fazla gezi yapamadığımız, havanın çok güzel olması nedeniyle keyifli ve rahat bir kampda dostlarla buluştuğumuz bir aktivite oldu. Herkesin rahatsız olduğu silah ve motor sesleri haricinde çok keyif aldım. İlk defa bir araya geldiğim arkadaşlarla daha yoğun sohbet edebilmeyi isterdim. Tuğsan gibi her dem servise hazır arkadaşlarımıza teşekkür etmekle beraber, bizi lüküs hayata doğru çeken ve alışmaktan korktuğum ikramları için de kızmaktayım... ;)
Saz çalan ve de söyleyen arkadaşıma, yüreğine sağlık diyorum. Sevtap, bana göre 'birinci' idi, başarılarının devamını diliyorum. Nilsun'un ikramlarına, sohbetleri ve dostlukları için tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

schweps' Alıntı:
... Mustafa abinin simasını başka etkinlik fotoğraflarından hatırlıyordum ve onu görünce göz göze gelmeye çalıştım ancak haliyle o beni hiç görmediğinden olsa gerek, tanımadı. Ben de durup merhaba demek yerine eşeklik yapıp yola devam ettim. Kusura bakmayın, çekingenliğime verin :-[

Bir daha olmasın :mad: Şenol arkadaşım... ;)

Güzel bir etkinlikte beraber olduğumuz arkadaşlarıma teşekkürler,en güzel tarafı farklı illerdeki arkadaşlarımız ile bir araya gelebilmek
Bendeki fotoğraflarıda musayit kaldıkça eklerim

ladaofrot02112008246fo0.jpg

ladaofrot02112008225ct2.jpg

ladaofrot02112008234wu7.jpg

bir kaç foto da benden gelsin,

minik gezenbilirler de tam teçhizat oradaydı :

Fotoraf0324.png

Fotoraf0323.png

sabah 6,30 - 7,00 civarı hafiften sis var ve susturucusuz motorcular bile uyuyor, günün en güzel anlarından biriydi

Fotoraf0305.png

henüz 18 aylıkmış ! minicik ! maşallah

Fotoraf0311.png

Elimde yol notları olmasına rağmen bir noktadan sonra tamamen yetersiz ve eksik kalan ve bu eksikliği yuvacıkta ekmek alırken tesadüfen rastlaştığım tanıştığım ve peşlerine takılarak yaylaya kadar getirerek gideren ayrıca orada da ilgi ve alakasını eksik etmeyan Atilla abiye (ATİ JEEP MASLAK) , Orkun'a, Hakan ve Mugo'ya, Fatih'e (parodi), Gültekin'e (Navaraextreme) tekrar teşekkür ediyorum.

SP_A1704.png

Birkaç fotoğrahta benden.
01112008173.jpg

01112008181.jpg

01112008187.jpg

Çok belli olmuyor ama, Sevtap hanımın cj yi kamp alanına kadar çekmeye niyetlendiği an.

01112008214.jpg

Büyüyünce 110 kg civarı olacak eşşek sıpası ( Kafkas Çoban Köpeği )
ISOFF2008058.jpg

ISOFF2008050.jpg

ISOFF2008061.jpg

ULUDAG OFF-ROAD GRUBU OLARAK BİZDE ORDAYDIK VE EN ÖNEMLİSİ ELİMİZ BOŞ DÖNMEDİK

GERÇEKTEN ÇOK EĞLENDİK

SNC13191.jpg

SNC13189.jpg

YARIŞA KATILAN DÖRT ARACIMIZ
HEPSİYLE AYRI AYRI GURUR DUYUYORUZ

SNC13153.jpg

parodi' Alıntı:
vites teli çıktığında bana moral ve teknik destek veren murat ve saz arkadaşlarına şükranlarımı sunarım ;D ;D ;D

eheheh fatih hocam,senin postu okuyunca tekrar guldum valla :smiley: her etkinligin bu sekilde gecmesi dilegiyle...

Explorer_Turkey' Alıntı:
eheheh fatih hocam,senin postu okuyunca tekrar guldum valla :smiley: her etkinligin bu sekilde gecmesi dilegiyle...

nasıl yani cenk ben her etkinlikte çıkan vites telinimi takayım arazinin en engebeli yerinde ;D ;D ;D

biz yakmak için sadece çalı çırpı istedik, gültekin abi ve scout 3 gün 3 gece yanacak bu ağaç kökünü getirdiler bize :D

Geçenseneki etkinliklerede katıldım bu sene hava ve ortam daha güzel geldi.... kalabalık azdı ama gezenbili ve niva tr tayfası olarak büyük bir oymaktaydık.Cumartesi doğan abi liderliğinde yaptığımız 10 km lik dağ etabı çok güzeldi kırıc değildi ama aks lar kırıldı :smiley: en güzelide inönü yaylasına inince çeşme başında içilen buz gibi rakıydı...
baheden013.jpg

baheden016.jpg

baheden023.jpg

baheden029.jpg

baheden040.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR