9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,747
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Gece aktiviteleri güzeldi baya...

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

116.jpg

117.jpg

118.jpg

119.jpg

120.jpg

122.jpg

Kangoo ve CJ.ler arasında ki kot farkı ;D

123.jpg

124.jpg

125.jpg

127.jpg

128.jpg

129.jpg

130.jpg

132.jpg

133.jpg

134.jpg

135.jpg

136.jpg

137.jpg

138.jpg

Etiketler

hava geçen hafta hacıllı gezisine inat hava müthiş güzeldi yıldızlar insanlar organizasyon karavan wc herşey çok güzeldi, onca uyarı rağmen sabaha kadar karşılıklı saydıran delikanlılıklarını bellerindeki silahta zanneden amelelerin dışında. Ama favori mekanım kamp alanının arka tarafındaki çamur havuzuydu , vitaramı orda spa 'ya sokup cilt bakımı yaptırdım ;D

Güzel kapmtı çok eğlendim yeni gezenbilirler tanıdım çok şey öğrendim, çok rahattı gece soğuk olmadı, dönüşte keyifliydi en geç 3-4 gün içinde oyunların filmi yayında olacak izleyebilirsiniz.Sevtapı izmitte otoban girişinde kaybettim bulanlar bulunduğu yeri bilenler bilgi versin lütfen ;D ;D ;D çağların eşinin böreklerine,nilsunun tatlı tuzlu keklerine,gültekinin leziz sucuklarına,vites teli çıktığında bana moral ve teknik destek veren murat ve saz arkadaşlarına şükranlarımı sunarım ;D ;D ;D
murat senin makina beni incecik çıkarmış yaw ne güzel göbekten eser yok ;D ;D ;D

gittim,gördüm,çektim,yedim,geldim :D
(uzunca veni vidi vici oldu bu)
Ailem yuvacık ta olduğu için cuma dan yanlarına gittim. Cumartesi eş dost ziyareti ile geçti. Cumartesi akşam gideyim dedim babam kaybolursun dedi.Ki haklıymış. Pazar sabah Ercova ya 2 kere kaybolarak da olsa ulaştım :D (yol tarifini yanıma almazsam az bile aslında)
Çok keyifliydi.
Kamp alanında Gezenbilircilerle karşılaştım hemen. Nilsun sağolsun kahvaltı edeyim diye hemen birşeyler hazırladı. Ve ellerine sağlık tekrar kek muhteşemdi.
yarışların sonuna kadar kalıp sonra yuvacığa döndüm.
Bendeki bir kaç fotoğraf az sonra. :smiley:

parodi' Alıntı:
Sevtapı izmitte otoban girişinde kaybettim bulanlar bulunduğu yeri bilenler bilgi versin lütfen ;D ;D ;D

Fatihcim akşam sana haber veremedim, özür dilerim ama numaran yoktu bende... Bilerek D-100 karayoluna girdim. O yol daha boş ve rahattı, Dicimonla birlikte yolculuk yaparken TEM bizi pek açmıyo ;D
Dicimonla makus kaderimize ağlaya ağlaya gittik :D

Dicimonla makus kaderimize ağlaya ağlaya gittik Cheesy

makus talihmi yarışta başkanjeepin cjyi nerdeyse sökmeden bütün kapıları dolaştırıcaktın yaw ;D

rica ederim ne demek ben seni kaybetmeyelim diye şeyettim yarışmada gururumuz dişi offroader sevtap; sevtap buraya yumruk havaya ;D ;D ;D

etkinlik cok güzeldi hava iyidi kamp eteşi muhteşemdi etkinlik boyunca civarda tüm yayla ve obaları gezdik bölge cok ilginc güzelliklere sahip dönüşümüzdede gezerek döndük istde gece 12:00 da vara bildik üzerimde hala tatlı bir mahmurluk var bendende ufak bir video

th_MOV02548.jpg

th_MOV02557.jpg

Teşekkür ederim Fatihcim ama keşke gamsız co-pilotumda azcık heyecan duysaydı da diskalifiye olmasaydık, bir derecemiz olabilseydi ;D
Şaka şaka, kimse istemedi co-pilotum olmayı, kendisi kabul ettiği için Mürşat arkadaşıma da teşekkür ederim...
Ne yapalım kısmet değilmiş demekten başka yapacak birşey yok :(

parodi' Alıntı:
vites teli çıktığında bana moral ve teknik destek veren murat ve saz arkadaşlarına şükranlarımı sunarım ;D ;D ;D

Vites teli çıkması sonucunda gelişen olaylar muhteşemdi, yol boyunca güldük, hatta aklıma geldikçe gülüyorum, sen o sırada arabanın altında olduğundan pek etkilerini yaşamadın ama gerçekten süperdi. Dönüş yolu çok keyifliydi gerçekten, bir arada dönmek iyi oldu. ;) Umarım İğneada'ya gelebilirsin...

Sadece isimlerini bildiğim pek çok üye ile tanışmak, sanal ortam dışında konuşmak da yarışmak kadar güzeldi...
Yarış kayıtları sırasında Şenol Eşiyok arkadaşımında adını duydum ama kalabalıktan kendisini göremedim.

1.etabı çok rahat geçmeme verdikleri tavsiyelerle katkılarından dolayı Mustafa Abi ve Uğur'a; moral desteğinden dolayı Nilsun ve Fatih'e teşekkür ederim...

BolbuzJack' Alıntı:
Dönüş yolu çok keyifliydi gerçekten, bir arada dönmek iyi oldu. ;)

Murat çok haklısın, dönüş yolu benim içinde çok keyifliydi. Keşke daha erken yola çıksaydık. Orman içi yollar, dağ manzaraları ve sonbahar renkleri harikaydı...
Ayrıca arkadaşlığınıza da diyecek yok, hepinize teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR