Yaptım bişeyler abi, filmi yapmak bişey değilde şu uygun codecle sıkıştırmak büyük zaman alıyo süre/kalite sağlamak için yoksa film biteli çok olmuştu...gezenbilirtv'ye adım adım ;D ;D ;D
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)
Esas senin dana 44 e sualtı housing bağlayıp tosunu dereye sokucaz sen görüntüyü izle suyun altındada gezenbilir flaması yukarda senin danalar ön takım olacak dünyada tek olacak tek. Baba nasıl yaptınız diye tüm dünya sorucak.hayal etmekle başlar herşey ;D
Fatihcim sözlerimi geri aldım, özür ;D
Durdum durdum tam görüntüleri yükleyeceğin gün konuştum.
Gece etabını da gündüz etabını da tüm canlılığıyla izlemek yeniden aynı heyecanı hissettirdi...
Ellerine sağlık, çok güzel görüntüler
parodi' Alıntı:
Esas senin dana 44 e sualtı housing bağlayıp tosunu dereye sokucaz sen görüntüyü izle suyun altındada gezenbilir flaması yukarda senin danalar ön takım olacak dünyada tek olacak tek. Baba nasıl yaptınız diye tüm dünya sorucak.hayal etmekle başlar herşey ;D
SDC' Alıntı:
Fatihcim sözlerimi geri aldım, özür ;D
Durdum durdum tam görüntüleri yükleyeceğin gün konuştum.
Gece etabını da gündüz etabını da tüm canlılığıyla izlemek yeniden aynı heyecanı hissettirdi...
Ellerine sağlık, çok güzel görüntüler
ya ya dimi dimi acele etmemek lazım ;D
müzik için casa evora,quenn ve yanniyle anlaştım 3milyon$ tuttu sağolsunlar epey indirim yaptılar
beğenmenize sevindim arkadaşlar eylemlerimiz devam edicek... 8)
Videoların muzik seçimleride muhteşem ve dinlendirici , buradan şunu anladım bizim tosun yarışta pikniğe gider gibi gidiyor.. Bu yarışa ağır kaldı biraz, ben şu V8 işini hızlandırayım ;D gerçi benimde ilk yarışımdı :
orku abi trt 1 de gorduk jeepini ya abi fazla yayın yapmıyor bu televizyoncular sinir ediyorlar adamı oto gundemdeydi sizin papuk ova yaylası herhalde sanırım eger yanlış degilse abi guzel goruntuler enguzel jeepi sectim bir senin arac birde willys m36 guzeldi abi 1943 model tam offroad aracı senin jeep de guzel tabi kib
fatiheline emeğine sağlık kardeşim.Çok güzel hazırlamış ve belli ki emek vermişsin. Bu arada ayrıca teşekkür edeceğim , beni de meşhur etmişsin (bir sahnede arka planda bagajı toplarken bir kaç saniye göründüm - figüran durumu yani )