9. İsoff Off-Road Oyunları (31 Ekim - 01 - 02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları (31 Ekim - 01 - 02 Kasım 2008)

3 yıldır katıldığım gibi inşalla bu senede ordayım.Geçen sene Sosderle birlikteydim siteden arkadaşlarla tanışma fırsatım olmadı bu sene inşallah tanışırız.Benim önerim gece soğuna hazırlıklı olun gecen yıl sağlam soğuk vardı.

ilk defa geçen sene katıldığım organizasyona aşık oldum ve bu sene de kıbrıstan okulumdan geliyorum. Tek eksiğim jeepim...

arkadaşlar bu etkinliğe katılım için aracımızın hangi sınıfa dahil olması gerekir?
yalnızca 4x4 olması yeterli midir?

cevaplarsanız çok memnun olurum...

İsoff'un yaptığı ve gelenekselleşen bu etkinliğin son yıllarını yaşadığını düşünüyorum maalesef, umarım yanılıyorumdur, giderek düşen bir grafik çiziyor gibi geliyor bana :(

Gerçekten de böylesine bir organizasyonun düzenlenmesi kolay değil, bunu tahmin etmek zor değil. Bu vesileyle bu organizasyonda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum bize bu kampları yaşattıkları için. Gün geliyor bizler 30-40 kişilik bir organizasyonda sorunlar yaşıyoruz. Ancak bu seneki organizasyonda yemek verilmeyecek olması büyük eksiklik. Çünkü İsoff'un dediği gibi etkinliği "dev bir kamp, dev bir organizasyon" yapan önemli öğelerden biriydi yemek olayı, bize gerçekten de dev bir kampta bulunduğumuzu hissettiriyordu. Ama diğer yandan geçen seneki organizasyonda son akşam ekiplerin kampı erken terketmesi sonucu, kazanlar dolusu yemeğin kaldığına bizzat tanık olunca bu sene yemek vermeme kararlarını da anlayabiliyorum.

İsoff'un "oyunların tarifi ve program" dökümanından alıntı:
Yiyecek ve yatacak yer :
Oyunlara katılacak ekipler yemek çadır ve kamp malzemelerini kendileri temin edecektir.
http://www.isoff.org.tr/upPhotos/docs/9ncu_oyunlarin_tarifi.doc

Bu etkinlik ile ilgili bir katılım listesi oluşturulacak mı? Kimler gidiyor, kimler gitmiyor görelim...

maslaktan tahmini kaç kmdir acaba? ofroad ounlarının yapıldığı alan ona göre ok ları çıkaracağım araçımdan..

1)Tuğsan Moral + 4 (Anadolu Yakası)

hidoki' Alıntı:
arkadaşlar bu etkinliğe katılım için aracımızın hangi sınıfa dahil olması gerekir?
yalnızca 4x4 olması yeterli midir?

cevaplarsanız çok memnun olurum...

zaten oyunlar amatörlere açık sadece aracınla oyunlara bile katılırsın çokta zevk alırsın söyliyim geçen seneki oyunlarda bizim yarışçılarının filmini çekmiştim tabi gerizekalılar youtube u kapadığı için izlenemiyo başka bir linke taşımaya çalışıyorum izlersin ;D

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/30509851f71d4a2bc096d03153555b0b3c7b96898118900 BU LİNKTEN KOLAYCA YOU TUBEYİ KULLANABİLİRİSNİZ .

Videolar you tubede hangi isimle kayıtlı bande izlemek isterim :smiley:

parodi' Alıntı:
zaten oyunlar amatörlere açık sadece aracınla oyunlara bile katılırsın çokta zevk alırsın söyliyim geçen seneki oyunlarda bizim yarışçılarının filmini çekmiştim tabi gerizekalılar youtube u kapadığı için izlenemiyo başka bir linke taşımaya çalışıyorum izlersin ;D

filmleri yüklemek için "metacafe" diye bir site var ayrıca bu siteye foto yüklemede kullandığımız "photobucket"i de kullanabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,582
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
temu2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri