Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok keyifli bir modifikasyon hikayesi.... Ama fazla ilgi görmedi ilginç....
Araç İzmir'den bildiğim bir araç... Tebrik ederim... Son durum nedir araçta??
otomatik sanziman dusundugunuzu soylemissiniz nisan ayindaki bir yazinizda, elimde 3.5 87 model Range'den cikma otomatik sanziman var yardimci olabilirim, hatta eger parcalamak uzere aldiginiz 130'un kaporta parcalari duruyor ise daha da kolay olur.
araç 10 numara olmuş, kazasız belasız binmenizi diliyorum,
bir de bir önceki mesajda arkadaşımız parçalamak üzere 130 aldığınız yazıyor eğer yanlış anlamadıysam, bana çıkma veya sıfır komple şoför kapısı lazım, elinizde varsa ilgilenebilirim, Kars'ta yaşadığımdan parça bulmakta zorlanıyorum malumunuz, o sebepten soruyorum, selamlar ve teşekkürler şimdiden...
Nefesim kesilerek okudum seyrettim bilmem ama Defender görünce damarlarıma birşeyler oluyor uzun süre yaklaşık 4 sene kadar forumda yoktum 4 senedir yurt dışında oturuyorum İstanbuldaki Defender 110'umu buraya yerleştikten 1 sene sonra sattım şimdi buradan Bulgaristandan almaya karar verdim araçların fiyatları burada Türkiyeye göre çok daha ucuz neden ucuz olduğunun malum sebeplerini uzun uzun anlatmaya gerek yok gümrük vs.mesela 2006 model Bmw 5.30 full dolu dizel ve klavyede çarpı işaretini bulamadım 4çarpı4 42.000 Türk lirasına tekabul ediyor :-\varın gerisini siz düşünün inşallah memleketimin güzel insanı gün gelir de bu nimetlerden faydalanır,burada 2002 model bir Defender 90 beğendim araç 82.000'de beyaz ve tertemiz fiyat olarak da tl karşılığı 18.000 lira kaporosunu verdim araç Sofiada ve 1 hafta sonra geldiğinde resimleri de sizlerle paylaşırım sevgiyle kalın
Selam arkadaşlar yeri burasımı değilmi bilmiyorum ama paylaşayım ve değerli fikirlerinizi almak istiyorum alacağım 2002 model Defender 90 td5 turbosu sorunlu çıktı ve götürdüğümüz tamircide 4.000 tl karşılığı bulgar levası bir miktar çıktı haliyle almaktan vazgeçtim dün başka bir satıcıyla anlaşıp diğerine göre daha düşük bir model olan 1996 model 90 kasa italyan polislerinden emekli olmuş MPİ 2.0 lt 136 hp benzinli motora sahip olan bir araç beğendim bu araç neredeyse almayı güşündüğüm araçtan yarı yarıya daha ucuz çok çok ağır arazi şartlarında kullanmayı düşünmüyorum bu sabah saat 09:00 gibi satış işlemlerini bitirmeyi düşünüyorum silere danışmakta geç kaldığımı biliyorum ve bu saatte uykum kaçtı inşallah tekrar siteye giriş yaptığımda çok olumlu olmasada geçerli sebepleri olan iyi fikirlerinizi görmeyi umuyorum ayrıca benzinli motora td5 sandık motor da atılabiliyor burada zaten olmadı bir süre kullandıktan denedikten sonra son çare bunu yapmayı düşünüyorum herkese sevgiler umarım heşey yolunda gider vatana kucak dolusu sevgiler
Siteye üyeliğim 5 seneyi geçmiş vaaay be hey gidi günler ha,,bu arada aracımı aldım evet benzin MPİ motor 136 hp korkunç seri resmen otobanda binek areabalarla başa baş gidiyor ses yok sağa sola çekme yok anlayamadım gerçekten anlayamadım şoktayım bu saatte de kalktım kahvemi içip birazdan arabamın yanına gidip ona dokunacağım seveceğim :-*satın aldığım kişinin söylediğine göre bu motordan fabrika dünyada sadece 100 adet defendera uygulama yapılmış belkide bence 1000'dir yani ısmarlama özel sipariş mi parti gibi birşey demek istedi herneyse de esasında dehşettttt akıcı yeğin adı üstünde tabanca gibi bir arabaya denk geldim mutluyum az kaldı resimleri paylaşacağım benzinli araç hakkında yorum yapın ricasında bulunmuştum ya gerek kalmadı aracımın hertarafı çok güzel özellikle İstanbulda 91 defender 110 düz dizel pancar motoru denememden sonra şimdi bu yeni Defender90'ımda arabamda sevdiğim en çok yer artık motoru oldu sanırım nasıl desem ön kaputun üstüne bir bardak su koy motoru çalıştır resmen su kıpırdamıyor ooooooff Sofiadan Haskovoya getirdim aracımı dün başım rahat etti 228 km nasıl geçti anlamadım 2000 Bmw 3.20 var bende dizel o daha çok toruyormuş beni,ayrıca Defenderini yeni alırsın ya orasına burasına birşeyler yapılır şusu busu eksiktir hep bu öyle değil bir çivi bile çakmaya gerek yok gibi ıııııhhhhh......dayanamıyorum uykularım almadan önce haramdı artık uyku gözüme girmez birden yataklara düşerim ben birdeeeen çıktım arkadaşlar
saygılarımla Ertan Çetin
Evet Defenderime 2 gün önce kavuştum teslim aldıktan sonraki ilk 3 resmi daha detaylı resimleri paylaşacağım motor iç dış heryerini
aracımla Sofiadan Haskovoya geldim 230 kilometre otobanda 140 çok rahat yapıyor deli delii birdaha aşık oldum ona yokuş yukarı biraz bari bayılsana be mübarek 1991 Dizel Defenderi aldığımızda Allahım o nasıl kasıntılı,sağır gidişti yokuş aşağı 80 km hızı bulabilirsen şanlı sayardım kendimi sesten yolculuk esnasında babamla konuşurken birbirimize bağırarak konuşmak zorunda kalıyorduk ve sonunda boğazımızın neden ağırdığına şaşıp kalıyorduk
İsmail bey Defenderimi getirdikten sonra sıcağı sıcağına ilk çektiğim resimleri paylaştım ama yorum yapan kimse olmamış herhalde ayrı bir konu başlığı altında açmam gerekirdi doğrusu da bu neeyse olan oldu artık bana hayırlı olsun o zaman