88 Model Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Looft Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,692

Etiketler

Ynt: 88 Model Defender

Ben Defender'ımı almadan önce bu araçla ilgilenmiştim ve sahibini aramıştım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatta pazarlık kabul etmemişti. Bende herhalde tok satıcı diye düşünüp vazgeçmiştim. Sanırım planı 27 000 ile pazarlığa başlayıp 25 000 düz hesapta pazarlığı bitirmek. Ama belirtmek istediğim bir şey var araç güzel ve emsallerine göre temiz.

Satılık araç ilanı her nedense geyik merkezi oldu.Aynı şeyin başınıza geldiğini düşünsenize bir.Araç pahalıya mal olmuştur, sahibinin gözünde çok değerlidir, bunun gibi pek çok nedenle fiyat artmış olabilir. Eninde sonunda herkes istediği fiyata malını satar. Almak isteyen alır, almak istemeyende almaz .Pahalıydı, toktu, vs. konuşmalarla topic'i boğmayın lütfen. Konuşulanlar size bir kazanç sağlamadığı gibi, aracını satmaya çalışan arkadaşada ve aynı zamanda siteyede zararı olmaktadır bunun.

Yavuz bey,

Haklısınız tabiki. Herkesin kendine göre bir ticaret anlayışı vardır. Malını istediği gibi satar yada istediği bir malı alır. Ben sadece başımdan geçen olayı paylaşmak istedim. Forumumuzun başlığında yazdığı gibi "PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT..." . Amaç kimseyi rencide etmek değil sadece kendi düşüncelerimi sizlerle paylaşmaktır.

Forumda yeniyim ama bugüne kadar okuduğum mesajlara bakarak forumun özgürlükçü bir yapıda olduğunu, üyelerin düşüncelerini belli bir uslupta özgürce paylaşabildiklerini düşünmekteyim. Haksız mıyım?

obozkr1' Alıntı:
Yavuz bey,

Haklısınız tabiki. Herkesin kendine göre bir ticaret anlayışı vardır. Malını istediği gibi satar yada istediği bir malı alır. Ben sadece başımdan geçen olayı paylaşmak istedim. Forumumuzun başlığında yazdığı gibi "PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT..." . Amaç kimseyi rencide etmek değil sadece kendi düşüncelerimi sizlerle paylaşmaktır.

Forumda yeniyim ama bugüne kadar okuduğum mesajlara bakarak forumun özgürlükçü bir yapıda olduğunu, üyelerin düşüncelerini belli bir uslupta özgürce paylaşabildiklerini düşünmekteyim. Haksız mıyım?

İhale size kalmış gibi oldu.Konuyu baştan okuduysanız anlamışsınızdır beni.Arz var ortada, talep yok anca yorum var.Alıcı varsa bile okuyunca kaçar zaten.:smiley::smiley:

düşünsenize ilan verdiniz araç satmak için, bir ton laf pahalıydı, ucuzdu vs.Başınıza gelse ne yapardınız.
Hiç kimseyi hedef alınarak konuşmadığımı bilin lütfen.Forumda pazarlıklar bile özelden yapılırdı eskiden.
İğneyi kendimize ,çuvaldızı başkasına batırmak,atasözü açıklar herşeyi diyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR