88 Model Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Looft Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,692
Ynt: 88 Model Defender

Ama gezenbilir e giren arkadaşlar başka sitelere girmiyor mu? Bizim bilgisayarda sahibinden.com yasaklı mı acaba.. Ya da buradaki insanlar çok hevesli de ne görürlerse atlar alırlar mı diye düşünmüş.. Zamanında defender kullanıcı profili çizmiştik. Bu kullanıcı o profilin dışında kalmış ne yazık ki...

Etiketler

araç toplatan araçlar neden bi şeyler yazmıyor. herkes yorum yazıyor ama bende bir defender toplatıyorum ve bi aracın bu hale gelmesi zaten bu rakamları geçiyor.
bence bu fiyat bedava resimde görülen araca.

ayrıca fiyatların düşük yazılması artık insanların maddi olarak sıkıntıya girmelerinden kaynaklanıyor. Çünki maliyet çok yüksek sadece aracı eğer düzgün boyatayım derseniz boya maliyet 3000 tl.yi buluyor.

olgun52' Alıntı:
araç toplatan araçlar neden bi şeyler yazmıyor. herkes yorum yazıyor ama bende bir defender toplatıyorum ve bi aracın bu hale gelmesi zaten bu rakamları geçiyor.

Olgun kardeş. Öncelikle aracına herkes istediği fiyatı yazabilir. Aracın fiyatının o parayı eder veya etmez olması değil önemli olan.
Asıl önemli olan Gezenbilir üyelerinin bir aile gibi olmasıdır. Burada herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olur. Bunuz sizde iyi biliyor olmalısınız. BEn bu siteye 2009 yılında üye oldum ve yeni yeni yorum yazmaya başladım. İlk aracımı toplarkende buradaki arkadaşlarımın (çoğunun karşılıksız) yardımıyla bunu başardım. Kimi parça gönderdi. Kimi adres gösterdi. Kimi akıl verdi. Kimi geldi aracımı kontrol etti. Ve bunları yaparkende çok iyi dostluklar kazandık, arkadaşlar edindik. Ben herhangi bir ile giderken bile buradaki arkadaşlarıma ulaşıyorum öncelikle. BAzen araç alacağımız zaman biz gidemesek bile o ildeki bir arkadaştan yardım istiyoruz.

Haliyele böyle sıkı bir kenetlenme içerisinde ve üye sayısı bu kadar fazla olmasına rağmen bir aile gibi hareket edebiliyoruz.

Arkadaşımıza yapılan yorumlar (yorumların içeriğinden de anlaşılacağı gibi) aracın fiyatının başka bir sitede (ticari kaygıları olan bir site) daha düşük olmasına rağmen bu sitede fiyatının daha pahalı olmasından kaynaklanıyor. Haa buda bir yaptırım değil sadece bizlerin sitemidir.

Arkadaş yeni üye olmuş ve ilk mesajı bu araç satışı ilanı. Ve ilanın fiyatının pahalı olması da bizleri biraz olsun rencide etmesidir. Yoksa nasılki o arkadaş başka sitede daha ucuz yazarken burada daha pahalı bir şekilde ilan veriyorsa site sakinleri olarak bu ilana bu şekilde yorum yapmak bizlerin (site sakinlerinin ) hakkı diye düşünüyorum....

Bizim yorumlarda herhangi bir hakaret de göremiyorum.

Saygılarımlaa

olgun52' Alıntı:

merhaba olgun bey ; bizler bildiğimiz kadarıyla tabiki yorum yazıp bildiklerimizi paylaşacağız çünki burası bir satış sitesi değil paylaşım sitesi bu nedendirki hepimiz yorum yapıyor ve nacizane fikirlerimizi paylaşıyoruz !!! tabiki araç sahibi arkadaşımız istediği fiyatı yazabilir ama bunu yaparken bizim bilmediğimiz bu fiyata değebilecek aksesuarlar yada motorda vs. ekstra bir işlem var ise bunuda belirtmeliki bizlerde evet bu fiyata değer diyebilelim ; bende bir sene önce 93 defenderımı sattım içindeki herşeyi komple atıp tavandan tabana koltuklar dahil herşeyi sıfırdan yaptırdım çıkma hiçbir parça kullanmadan , motor ve hareketli tüm parçalardaki bakımları orjinal parça kullanarak yaptım ve 12.000 tl ye verdim !!! araçların piyasası ortadayken ben şunuda yaptım bunuda yaptım diyerek fahiş fiyatlar çekmek ne kadar doğru bunun kararını zaten buradaki arkadaşlarım verebilecek bilgi ve tecrübeye sahip insanlar
zaten arkadaşızın gezenbilire ilk mesajının araç satışı ilanı olması ve başka bir sitede 25.00 tl fiyat verdiği bir araca burada 27.000 tl fiyat vermeside manidar değilmi ?
ama yinede hayırlı satışlar dilerim

87 mdl tyt bj60 bile bombos 16-17 doldursan 25 bu arac nası 27 anlamadım...bune maksattır ne amacdır.. :mad:ayıp

supernaturel' Alıntı:
selamlar hayırlı satışlar

fakat aracın ilanını sahibinden de görmüştüm farklı rakamla. neden yükseldi acaba fiyat? araca ilave birşeylermi eklendi aksesuar vb?

Cem Bey tebrik ederim, çok dikkatlisiniz.
İlanın tarihi 17 şubat, bize fiyat verdiği tarih 26 şubat.
Gerçekten çok ayıp bir şey. Herkes buraya özel indirim uygularken size bu bindirim hiç yakışmadı... Bunu yapan kim bilir aracı nasıl toplamıştır, bunu da göz ardı etmeyin arkadaşlar.

Herkese selam. Arkadaşlar beni yanlış anladı hiç bir şekilde yapılanın doğru olduğundan bahsetmedim. Elbetteki arkadaşın yaptığı yanlış ve etik değil. Ben sadece araç toplatmanın bu rakamları bulduğundan bahsettim. Çünki kendimde topladım ve burakamları buluyor. Kimse demesinki hayır çok daha ucuza oluyor diye. Çünki kendim şaseden itibaren topluyorum işçilik vermeden ve rakam bu fiyata çıkıyor. Sadece boya malzemesi 750 tl. tuttu. Sasece malzeme

Ayrıca beni arkadaşın savunucusu gibi görenlerden özür diliyorum. Arkadaşın yaptığı kesinlikle ayıp...

merhaba!! hayırlı satışlar!!!aracınıza karşın malum sitede 27955750 ilan numaralı motor, üstü anlaşabılecegımız bir bedel düşünürmüsünüz? saygılar!!!

arkadaşlar merhaba..

Araç güncel fiyat 22 bin tldir.

Acil satılıktır bilginize..

Arkadaşlar cevap vermiyim dedim ama bazılarınız başlığı geyiğe alıyor.. Kendisine saygısı olan bunu yapmaz.. O sitede bu fiyat bu sitede bu fiyat farkı olur yada olmaz ararsın telefonla arakdaşım bu böleyken böle hangi fiyat doğru dersin olur biter.. Ha diğerkine gelince arada fark şu oldu arabanın iç döşemeleri değişti koltuklar değişti farkı koyuldu üstüne..

Şimdi almak isteyen varsa buyursun yoksa ilgisine çekmiyorsa geyik yapmak istiyorsa geyik bölününe geçsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR