87 Toyota Landcruiser BJ60 30 cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,821
Ynt: 87 Toyota Landcruiser BJ60 30 cm Yükseltmeden Sonraki İlk Fotoğraflar

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

gokhanlro' Alıntı:
Umut merhaba,

Hayırlı olsun elllerine sağlık profösyonel anlamda aracı yükseltip çok şık bir çalışma yapmışsın.

İlan panosundada sormuştum burada öğrendim mahruti oranını,Bu oranın enuygun olduğunu mutlaka bir veriye göre yaptın varmı bir tablo filan... ???
Yavuzun programında bir hesaplama yaptınmı??

selamlar
Abi Yavuzun programı da kullandım, ToyTech sayfasındaki tabloyada baktım. Fabrikasyon performans için 4.88 demiş, biraz daha seri olsun derseniz 5.29. Ben motorum güçsüz olduğu için 5.29 tercih ettim, çok da iyi olmuş. Rampalardaki falan çekişi direk arttı arabanın.

Etiketler

Kardeşim güle güle kullan. aracın güzeldi.. daha bir yakışıklı olmuş.

umut bey güzel günlerde kulanın arabanınızı çok güzel olmuşş
12.5 15 lastıklerin yüksekliği kaç cm dir bilginiz varmı tşk

çok tşk ederimm yani yerden yuksekliği tekerin 88 cm lastıkleri kaca almıştınız tanesini bilgim olsunda kazıklanmıyayımm

tşk baya bahallı artık siz eskitince cıkartacanız zaman alırız ;)kolay gelsin görüşmek üzere

umutcelikel' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Abi Yavuzun programı da kullandım, ToyTech sayfasındaki tabloyada baktım. Fabrikasyon performans için 4.88 demiş, biraz daha seri olsun derseniz 5.29. Ben motorum güçsüz olduğu için 5.29 tercih ettim, çok da iyi olmuş. Rampalardaki falan çekişi direk arttı arabanın.

Anladım ..... oranda bir tölarans sınırı bıraktın dolayısı ile. Umut peki rampalarda çekiş arttı dedin,son sürat ve ya aracın kalkış ve yolda iken mesala sollama için depar,vites aralıkları filan gibi şeylerde durum nasıl????

selamlar

dostum yüksetmeyi falan geç olmuş işte iyi kotu havali duruyomu havaliii

RedlinE' Alıntı:
dostum yüksetmeyi falan geç olmuş işte iyi kotu havali duruyomu havaliii

Mücahit merhaba,

havalı durduğunu bilemem ama havada durduğu kesin... :D ;D

şakır şakır yağmurda çıkaramadık araziye .Çamurda gidemiyomu ne?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri