87 Defender'ın 87 model anahtarlığı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,335

RuHaDaM

Ana Kamp
Yer
Konya
Selam Arkadaşlar,
Kayseri'den aldığım Urfa emniyet özel harekattan çıkma 87 model defender'ı ekspertiz için Şuayip Usta'ya götürdüğümde o sene İngiltere'den 155 adet defender geldiğini ve kendisininde o sene otokar servisi olduğunu söylemişti. Bu diyalogtan sonra aracın anahtarlığındaki "142" sayısı daha anlamlı geldi bana Araç 87 yılında ülkemize gelen 142. defender diye yorumladık ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Böyle bir anahtarlığı olan 87 defender sahipleri veya bu konuda detaylı bilgisi olan var mı??
Saygılar...
[imgzoom]http://img94.imageshack.us/img94/3879/dsc03478m.jpg[/imgzoom]

Etiketler
Ynt: 87 Defender'ın 87 model anahtarlığı...

ilginç gerçekten. O kadar sene kaybolmamış demekki

Benim de ilk sahibinden aldığım araçta da aynı plakadan var. numarası 1142. 142 sanki kodu olabilir mi acaba. Yada benim araç 1142. Defender. (Otokar)

Selam bende 94 model vardı 144 numara kapı kaput aklınıza gelecek herparçada aynı numrayı yapıştırmışlardı tahminen araç dışardan parça hali geliyordu parçaları karışmasın diye yapmışlardır yinede yorum sizde ;D

Benim yakın zamanda sattığım 1991 2,5 düz dizel Defender'ımda da bu künyeden vardı, orjinal yedek anahtarı da vardı. Ben, Otokar'daki anahtar dolabı numarası diye düşünmüştüm.

macir_ertan' Alıntı:
Evet arkadaşlar benim anahtarlıktaki alüminyum plakada bu numara var keep ... only record of key No:RO1788

Benim anahtarlığın arkasında da aynı şeyler yazıyor Diğer tarafında ise "142".

Yazılar ve numaralar eski stil tek tek çakma darbeyle yazılan cinsten. Tam nostalji olmuş bu topik.

SON KONULAR - FORUM