Gene dayanamadı hani defender olsun çamurdan olsundu ;Dvosdost' Alıntı:Ben marka ne olursa olsun dizeli sevmem.
Karbüratörlü lpg takılmış aracı her zaman tercih ederim.
Dizel sevdalıları karşı çıksada Dizelin masrafı benzinliye göre ağırdır
Şimdi bir yorum daha yapacam Ahmet kızacaknordic1903' Alıntı:Yunus Bey ;
Kafamın karıştığı nokta dizel araçların servis , bakım ve yedek parşaları gerçekten pahalı olup olmaması ..
,vosdost' Alıntı:Niye kızayım ki Ben bütün dizellerden korkarım. Sanayiye bir yanaştımı işte o zaman dizelin gerçek yüzü ortaya çıkar.
İlandaki araç % 90 sağlık bakanlığından çıkma.Yok yok % 100 Ve aracın kasası çok diri duruyor.
Mkek nın ihalesinden alınacak araç 7000 liraya alınırsa en az 7000 bin lira daha masraf yapılır.
Tabi A dan Z ye elden geçmiş olur.
Tabi ihalelerden para kazanan esnafların elinden temiz bir 110 defender alabilirseniz.
Bence biraz daha bekleyin. 10-14 arası temiz bir araç alınır. Benzinli olursa çok dağa temiz olur. Benzinli araçları sağlık bakanlığı, özel harekat gibi kurumlar kulanıyor. Ve bu kurumlardan çıkan araçlar askeriyenin araçlarından çok daha temiz oluyor. Özellikle Ambulans kasalar nerdeyse yol yapmadan hurdaya çıkıyor ( Biraz öveyim bari )
Umut Aselsan bayisidir ve gönüllü itfayecilerin onbaşısıdırvosdost' Alıntı:Telekom cikisli mi?
Hangi land ci saglik bakanliginin kullandigi siren ve isildak kumanda tablosunu alip aracina monte eder.
Bu kumanda tablosunu almak isteseniz bile sifirini bulamzsiniz.
yunus bager' Alıntı:Onun içinmi Özgür (özcour) teeee İzmirden beni arıyor abi arabam ciy atıyor sorunu çözemiyoruz ;D ;D ;D ;D