8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,298
Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

IMG_9107.jpg

IMG_9109.jpg

IMG_9120.jpg

IMG_9122.jpg

IMG_9125.jpg

IMG_9134.jpg

IMG_9135.jpg

IMG_9138.jpg

IMG_9154.jpg

IMG_9155.jpg

Etiketler

Günaydın Serkan..Naber?..Yoksun ortalıkta..Resimler süper..Sonbaharın tüm renkleri var..Hele bu günlerde sarı ve kızılla ilgili her ton var kartepe civarında..Bi foto safari düzenlememiz lazım..

doğru söylüyosun birden abi ama maalesef işlerden fırsat olmuyo bu ara
baksana hiçbi geziye gidemiyorum hatta üç gündür 2 saat uykuyla duruorum valla

Çıkarırız acısını merak etme..Saglam bir kar yagsında daga..Bu iş olayını sevemedim oldum olası bende be..Ama mecbur finans durumları..3 sene kaldı emeklilige bidaha kışın hep dagdayım ..bi kulube bi kuzine 2 koyun bir köpek ve gelen giden dostlar.. ;)..haa bu kışlık program ,yazında göldeyim yine bi kulube bi kuzine,bir manda ;D bir köpek akşama kadar yelken,kürek ,balık...Basit bir yaşam..Hadi iyi günler olsun sana,ilk fırsatta görüşmek ümidi ile :smiley:

E hadi Murat..bu cumartesi yada pazar yapalım bir foto safari..Sedatla bir konuşmuştuk zaten..Yanıkdere içinden yürüyerek tırmanırız mesela.3 defender hazır bil + gerekirse ücretsiz konaklama ;)

Abi şu sıralar sınavlarla kafayı kırmış durumdayım fakat Aralık ayı itibariyle inşallah düze çıkacağım. Hem Maşukiye'deki fizibilite çalışmalarına destek olmak ve hem de sucukların kızarmasının rakımla olan ilişkisi hususundaki araştırmalarım için mutlaka bir etkinlik yapacağız ama ::smiley:

Serkan harika fotoğraflarla bizi yeniden Ercova Yaylasına döndürdün :smiley:
Eminim benim yüzümde olan gülümseme tüm arkadaşların yüzlerinde de vardır ;) :D :D
paylaştığın için çok teşekkürler ;)

Mustafa abinin, hani Ercovadan Kuzuyaylası Soğucak yaylası geçişlerimizin resimleri dediği Serkan'dan çıktı :D
Sonunda gün yüzüne çıkardın ve bizi tekrar depreştirdin Be serkan ;D

Bu konu daha kapanmamalı, birşeyler vardı ??? diyordum ben size değilmi... Serkan hızır gibi yetiştin... Özledik seni yahu...

Bu arada, deredeki kaşınma ;D resimlerin de Uğur'da haberin olsun... İzin ver ;) de yayınlasın...

Aramızda bir Eczacı'nın bulunması her zaman bir avantaj..Örneğin Serkan'nın bacağına bilemediğimiz bir ot süründü ve müthiş bir acı ve kaşıntı oluştu...ve devreye Eczacı Recep abi girdi :D

ErcovaYaylasveKarrGezi246.jpg

ErcovaYaylasveKarrGezi245.jpg

ErcovaYaylasveKarrGezi244.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR