77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rüzgar_71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,330
Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

Araç sanayide şu an,hafta içi bitecek bitince fotoları koyacağım,bu fotolar tadilat yapılmadan önceki hali...Malzemeleri Ankaradan aldım:smiley:

Etiketler

o zaman 4 inç yükseltme kitlerimiz aynı oldu. amortisör çalışma boylarını tam ölçtür. arada hata olabiliyor..

Tamam,ölçtürürüm p.tesi ye,4 üde aynı olması gerekiyor değil mi?

4 ünün aynı olması önemli değil. amortisörü taktığın ara mesafe önemli. ön arka farklı olabilir. ara mesafe amortisörün açılmış ve kapanmış halinin ortasında olması gerekiyor.

Elektronik ateşlemeye geçişte performans distrübütörler var onlar hakkında öneriniz varmıdır,marka,model?

Ayrıca Ebay dan cj ile ilgili birşeyler alsak gelme süresi ve gümrük sıkıntısı olurmu?

performans dist. harika birşey. tavsiye ederim ama 500 usd gibi.. ebay dan alırken satıcı ile iletişime geçin 100 doların altındaki ürünlerde gümrük yok.. 20-25 günde galiyor..

Kaiser den çıkan şanzımanlar tek tipmidir yoksa t18a t19a içlerinde seçme olanlarmıdır?

Rüzgar_71' Alıntı:
Kaiser den çıkan şanzımanlar tek tipmidir yoksa t18a t19a içlerinde seçme olanlarmıdır?

bu konuda kesin bir bilgim yok. kaiser hangi yıllarda üretildi ne kullanıldı, ayrı bir konu. Araştırmak gerek. Bir ara araştırır bilgi veriririm..

T19 buldum bir tane 400tl istiyorlar ama dana20 ile ilgili bağlantıları yapamayacaklarını söyledi ustam,Rauf ustadan bilgi aldım o t150 yi oynama diyor cj8 ve wagoner olsa olur ancak 4 ileriye gerek yok sadece ayna mahrutiyi değiştir diyor bende 77 model 41 e 10 u verip 75 model eski tip ayna mahrutiyi almak istemiyorum,bir tanede t176 buldum oda dana 300 ile birlikte 2250 diyor benimkini 550 den sayıp 1700 fark istiyor,Şimdi kafama takılan şu verilere baktığımda T 19 çok güçlü bir şanzıman,t176 daha yeni nesil ve asfalt performansı daha yüksek,ben kendi kullanımımı baz aldığımda %80 asfaltta kullancağım fırsatım oldukçada arazide kullanmak istiyorum,kendi aracımla geçen yaylaya gittiğimizde rakım yüksekken 3 te çekmiyor 2de çok bağırıyor sanki ara bir dişliye daha ihtiyaç var,şimdi bu işin doğrusu bu kadar kişiye göre değişiyormu?

4 inç yükseltme kiti ve yeni dikler

IMG_0225.jpg

IMG_0226.jpg

IMG_0229.jpg

IMG_0231.jpg

IMG_0235.jpg

Araç eskisine göre yükseldi mi, hatırLadığım kadarıyLa kupa takozLarını orginaLe çevirecektiniz.
35 Lastikte bir sıkıntı yaşamadınız mı, kupa takozLarını orginal yapınca.
Bir de aracın kitli halinin fotosu var mı? orada daha net görebiLirim...

Halen araç sanayide yarın veya ertesi gün çıkacak,yükseltmede çok bir değişiklik yok ,yok derken daha önce kupa-yer arası kaç cm ise şimdi şase-yer arası aynı mesafe gibi,ama süspansiyon kesinlikle rahatladı,sırada 4 ileri şanzuman ve headers var kısmetse...

Yinede resimden beLLi daha önce takozLar nedeniyLe, kupa çok yüksekte duruyordu. Tampona bakınca, şimdi güzeL oLmuş.
Takipdeyiz yeni çalışmalarını, kolay gelsin.

T19 la T150 yi rauf usta değiştirir fark almaz. bence al T19A yı. dene, olmadı T176 alırsın. güzel olmuş araç bu arada.. Sağlam gidiyorsun. kolay gelsin.. T19 derim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR