umitgurluk
Ana Kamp
Bu işin en güzeli kullanarak görmek sanırım@s.bulbul54
Abi, kamp alanındasın, 20 litre doldu, Tuvalete gittin boşalttın. 100 litre depoya göre bunu 5 kez yaptın. Kamp alanından ayrıldın. En yakın benzinliğe yanaştın. Meseratör&hortum ile tuvalete ulaşamadın diyelim. 20 litreyi taktın, tuvaletin kapısından maceratörle boşlattın. Tuvaletin kapısında olduğun için ek taşıma yapmıyorsun. Dönüş yolunda hazır olduğun için, kamp alanında dinlenmeni kesip tank boşaltmıyorsun. Hangisi daha iyi?
Ki, deposu olanlar hortum çekip, herhangi bir tuvalet alanına maceratörle 10-15 dakika da işlerini hallettiklerini söylüyorlar.
Hatta çevreci ürünler kullanıp, yolda mola esnasında logora boşaltıyorum diyenlerde var.
Ben tecrübe etmedim ama mantıken depo bana daha kolay geliyor.
Selferi Hocam teorikle pratik emin ol birbirinden farklı.Yani düşündüğünle yaşadığınPis su depolarında altta bir boşaltma vanası oluyor eğer çok zorda kalırsan buradan bidona doldurup gidere tasiyabilirsin karavanı yerinden oynatmaya gerek yok bence
Yani bir musibet bin nasihat diyorsun s.bulbul54 kardeşim
Merhabalar, Erbayıda düşündüm ancak ağustos ortasına teslimat tarihi verdiler. Neredeyse yaz sonu. Bu yüzden daha yakın zaman da teslimat verebilecek firmalara bakıyorum Sizin başka önerebileceğiniz firmalar varsa sevinirim.@fbugra1907 Aramıza hoş geldin.......
Demirak arkadaşımızın dediği gibi şikayetleri inceleyebilirsiniz. Bizde düşünüyorduk gerek hızlı şekilde fiyat artışları , gerek telefonlara bakmamaları , gerek ise bu yazılardaki bahsedilen olumsuzluklar bizi daha güvenilir gördüğümüz Erba ya yönlendirdi.
Şimdiden hayırlısı olsun......)
@fbugra1907
Bir önceki sayfalarda Fuar izlenimlerimi ve sonrasında sosyal medya üzerinden gördüğüm şikayetleri paylaştım. 73-74. sayfadan sonra bakabilirsiniz.
Öncelikle hoşgeldiniz acele alınan kararlar herzaman sorunlarıda beraberinde getirir sırf 1-2ay önce almak için aceleci olmamakta fayda var diye düşünüyorum iyi araştırmak irdelemek gerek nacizhane kardeş tavsiyesiMerhabalar, Erbayıda düşündüm ancak ağustos ortasına teslimat tarihi verdiler. Neredeyse yaz sonu. Bu yüzden daha yakın zaman da teslimat verebilecek firmalara bakıyorum Sizin başka önerebileceğiniz firmalar varsa sevinirim.