@
muratoto
KDV dahil satıyorsa Saly, daha önce bahsettiğim gibi Carabinata şuan için iyi bir fırsat. Freni 5-6.000 TL'ye taktırıp, 44-45.000 TL ye sahip olabilirsiniz. Bence çok iyi...
Bilgi için teşekkürler.
@
Gkhn060638
NK Karavanda düzeltme vardır. Bende buna inanmak istiyorum. Fakat, yerli karavanlarda karavana uygun olmayan malzemeleri eleştiriyoruz. Ancak NK Karavanda karavan dışını geçtim direk ev donanımları uygulanıyor. Bu biraz bana garip geliyor. Duşakabin, bildiğini öğrenci evi duş bataryası vb ilk gördüğüm tespitler.
Resimlerde gördüğüm kadarıyla ışık sistemi yetersiz. Ek LED ile desteklenmesi gerekiyor. İç mobilya kavak mı bilmiyorum ama ilanlarında plastik yazıyordu, böyle ise sağlıksız olur.
Hatırladığım kadarıyla mobil ocak var, yani karavan içi gaz bağlantılı ocak yok, istediğinizde bunlar hep ek maliyet oluyor.
Birde yine hatırladığım kadarıyla su deposu sağ tarafta ranza altında. Buda eğer dolu kullanırsanız sağ tarafa ciddi çekme yapar. Ve dengesizlik yaratır diye düşünüyorum. Bakir bir yere gidecekseniz min 50 litre doldurabilme önerisi çok geçerli olmayabilir.
@
omnitemporal
Yine enterasan bir yorum...
Fiat Egea 1.3 M.Jet 95 HP modelinde 15.000 TL liste fiyatından indirim yapmış. Bu onun satılmadığı anlamına mı geliyor? Hala C segment sedan satışlarda İlk 3 içinde satılıyor? Niye 15.000 TL indirim yapıyorlar?
Dediğim gibi kendinize fayda sağlayacak yorumlardan ziyade hepimize fayda sağlayacak yorumlar bekliyoruz sizden.
Saly Carabinata'nın indirim yapma sebebi stok eritmekten başka birşey değil.Elinde kalan Carabinata'ları yeni modelelrden önce satmak için fiyat silahını çektiler. Ama KDV Dahil 48.000 TL ye 2 ay önce olan kişiler Sosyal medyada neler söylüyorlar...
Buda önemli... 2 ay önce 48.000 TL ye aldığınız karavanı sırf stok eritmek için 38.000 TL ye satıp, mevcut müşterilerini madur ediyorlarsa buda ayrı düşünülmesi gereken birşeydir.
Bu arada
pasolvon söylemiş ama bende belirteyim. Zaten birden çok marka karavanlarının satış fiyatları 40-45.000 TL arası. Sadece Başoğlu, Carpento, EKS ve Ortiz gibi markalar yüksek satıyorlar. (yerlilerde)
@
Badadirciggin
Erba karavan ile ilgili resimleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kapıya sineklik ve Basamak yapamadıklarını söylememişlerdi. Gerçi 2 şey de halledilebilir şeyler...
Tuvaleti çok merak ediyordum ama sanırım çekemediniz...
@
pasolvon
4 kişilik karavanda zatten her gün yattıktan sonra yatağı bozup masa yapmanız gerekir. Yani bundan kaçış yok.
Erba karavanda halledilemeyecek tek konu bana göre 720 kg ve üzeri ağırlığı ve plxi cam gibi değişikliklere yanaşmamasıdır.
@
s.bulbul54
White Pigeon ile ilgili Nasıl bir hayal kırıklığı? İşçilikleri çok mu kötü?
Bir tek onlarla ilgili detaylı bilgimiz yok...