COMODOREE' Alıntı:Yoldan çıkanlar fazlalaşıyor ;D ;D
maslakta küpeli Hakan diye tanınan ustada var diye biliyorum.
Araştırmanızda fayda var,piyasada satana rastlamadım .yani TR de rastlamadım
CDM-SUBARU' Alıntı:Yaklaşık 15-20 gün sonra bu tip yükseltmeler Türkiye'de satışa sunulacak
Az kaldı,biraz sabır![]()
ilginize cok tesekkur ederim huseyin bey su aracla ilgileniyorum biraz sızın degerli fikirlerinizide almak isterimCOMODOREE' Alıntı:Bence en mantıklısını yapıyorsunuz.
Alacağınız arabaya karar vermişsiniz neticede alacaklarınızı şimdiden toparlamanız çok güzel.
yalnız aracın modelinide belirlemeniz lazım.
kitlerde 94 modelden sonra kasa değiştiği için alt takımdada farklılıklar var diye biliyorum.
Baya bi tecrübe edindim gibi kare kasalarda.
elimden birşey gelirse sormak istediğiniz memnuniyetle cevaplarım.
bay25' Alıntı:erkan bey fiyatlar aşşagı yukarı bellidir? yeriniz neresi? biraz daha bilgiibiraz daha bilgi
![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Ürünler geldikten sonra kesin fiyatlar oluşacak ( dediğim gibi yakında burada )
Yerimiz İst anadolu yakası Maltepe'de.
05332689464
Ürünler geldikten sonra duyurusunu yapıcam![]()
hüseyin bey bugun araca baktım hafif yag kaçırıyor ve ufak bi denedim arac 4 low a gecmiyor DAHA BUYUK ŞOKU EVE GELİP FORUMA GİRDİGİMDE ESKİ SAHİBİNİN YAPTIGI YORUM OLDU ARAC OTOBÜS CARPMASI SONUCU PERT OLMUS Bİ ARAÇMIŞ yani hüsrannCOMODOREE' Alıntı:Araç güzel duruyor.
Eğer gerçekten dediği işlemleri dediği serviste yaptırdıysa gayet başarılı olmuştur.
Aracın limited olmasıda ayrıca güzel.koltuklar elektrikli direksiyon katlanır.ve makinada high output.
ama genede sıkı bi kontrolden geçirin derim.
xj lerin meşhur hastalığı olan sağ taban sacı çürümesini mutlaka kontrol ettirin
biraz daha bütçe ayırıp bir üst versiyona 97 yada 98 gibi düşünmezmisiniz.
benim şimdiki aklım olsaydı üst versiyonu seçerdim kesinlikle..
COMODOREE' Alıntı:Geçmiş olsun ;D ;D ;D
Bende böyle sabırsızdım..
ama baktığınız yani en son ilan linkini verdiğiniz araç bence gereksiz pahalı.
Tabi gene son söz ve karar sizindir.