7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,174
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
discovery kullanirim yaranamam suzuki kullanirim yaranamam sonunda her markadan bir tane alicam mustafa abi gibi ;D
ne markası ya,elinde bir tane keçi var ,hemde dağ keçisi,
Kürşat Antalya ya gelseydin ,Erenin yaptıklarını görürdün ,
uzun yol,karda dağ tırmanışı ,kum ,hepsinde otobanda gider gibi gitti,

Etiketler

Tempus' Alıntı:
yok abi etki altinda kalma yaslarim gecti off roadda ;D ben arazi seysi ile uzun seyahat seysini birbirinden ayiriyorum sadece ;D

Ama kafandakini azçok tahmin edebiliyorum bu araç benim gibi adama çok bile ama bir müddet sonra senin isteklerini karşılamayacak. Çünkü sen ağır off roadu da seviyorsun. Ama bana göre aracın sınırlarını bilerek binersen bu araba en ideallerinden biri.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ama ben ,o lastiklerle otobanda rampada bile nefesi kesilmeyen 1,6 ,ilk defa böyle zuki görüyorum.

abi zaten suzukiden suphem yok, karni ustune askida kalmadigi surece heryere girip cikiyor. ve benim suzuki kadar donanimlisida nerdeyse hic yok. Arazide 1.6 siyla 2.0 i arasinda fark kalmiyor ayna marutide degisirse.

Son mesajımı açıklayayım Yanlış anlaşılabilir adımız kelebeğe çıkmasın. ;D ;D ;D

Oğlum saat 22 de dağıtım izni için geldi yan odada arkadaşları ile mesajlaşıyordu monitörden duman çıkmış. Sen bilgisayarı ne zaman bırakıyorsun dedi :D :D :D
Bu demektirki baba sen yat bilgisayarı bana bırak... Bari bende biraz kitap okuyayım..

mete' Alıntı:
Son mesajımı açıklayayım Yanlış anlaşılabilir adımız kelebeğe çıkmasın. ;D ;D ;D

Oğlum saat 22 de dağıtım izni için geldi yan odada arkadaşları ile mesajlaşıyordu monitörden duman çıkmış. Sen bilgisayarı ne zaman bırakıyorsun dedi :D :D :D
Bu demektirki baba sen yat bilgisayarı bana bırak... Bari bende biraz kitap okuyayım..

anlamistik biz zaten abi ;D ;D ;D ;D iyi geceler

Bu arada çocuk beni beklerken koltukta sızmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D he he yine burdayım

altug onaran' Alıntı:
hocam gözünüz aydın kavuşmuşsunuz :( dağıtımda nereye gidicek ?

Saol Altuğ dağıtımda Kilis'e vermişler bize yakın. Sınır bölgesi ama tesellimiz bize yakın olması. Defender şoförü olarak geldi.

mete' Alıntı:
Saol Altuğ dağıtımda Kilis'e vermişler bize yakın. Sınır bölgesi ama tesellimiz bize yakın olması. Defender şoförü olarak geldi.

hadi hayirli teskereler, land soforleri genelde rahatti ben askerdeyken nobetleri filan yoktu. komutanlarlada aralari iyi olurdu

Tempus' Alıntı:
hadi hayirli teskereler, land soforleri genelde rahatti ben askerdeyken nobetleri filan yoktu. komutanlarlada aralari iyi olurdu

Oparasyonlarda da ilk hedef. :-\ :-\ :-\

İyi akşamlar Kerim teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR