7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,288
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olur :smiley:

Arazi aracı
low seçeneği olan ,tam şaseli ,ön arka sabit akslı,sürekli 4x4 , ön arka yük denğesi eşit olan , 45 derece dikey 35 derece yatay eğimde gidebilen , helezon yaylı,
araçlar benim için arazı aracıdır diğerleri değildir

tüh benimkide arazi aracı değil bunların yarısı yok bende yahu :smiley:

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Ali bey, bugün gelen bir e-postanın ekindeki dosyayı gönderiyorum.
Tam yerine denk geldi denirya, öyle oldu :D

[attachment=1]
Gerçekten de "CUK " oturmuş bir e-posta.
Umarım tabiata bu kadar sahip çıkan bir sitenin mensupları, dilimize de öyle sahip çıkar...

yunus bager' Alıntı:
Bana sorduğuna göre şahsi görüşüm yanlış anlama

Baayyaan cadde şeysi :smiley:

yok yanlış anlamamda, daha bu hafta hüseyin ustanın defenderin parkura girip 5 metre sonra battiği yerden batmadan geçtim. O zaman ya hüseyin usta off road bilmiyor yada onun defenderi kötü, bir bayan cadde şeysi daha iyi gittiğine göre ;D

Tempus' Alıntı:
yok yanlış anlamamda, daha bu hafta hüseyin ustanın defenderin parkura girip 5 metre sonra battiği yerden batmadan geçtim. O zaman ya hüseyin usta off road bilmiyor yada onun defenderi kötü, bir bayan cadde şeysi daha iyi gittiğine göre ;D
Ben anlama kim off roadacı kim değil
Aracın kabiliyetli olabilir ama benim için hiç önemi yok ben sağlamlığa önem veriyorum
ayşe teyzesi cırrr olmada gerisi öenemli değil

20 suziye vereceğine 4 liraya lada alırsın oda aynı işi görür

yunus bager' Alıntı:
Ben anlama kim off roadacı kim değil
Aracın kabiliyetli olabilir ama benim için hiç önemi yok ben sağlamlığa önem veriyorum
ayşe teyzesi cırrr olmada gerisi öenemli değil

valla ben sacma sapan lastikler takmadikca arazide kirilan bir suzuki duymadim. defender, discovery, vx tyt lar benimde sevdigim araclar ama varcagim hedefe beni ulastirabilen ve saglam kalan her arac kabulumdur , marka teknik detaylar vs farketmez. Muhtemelen suzukinin yanina birde discovery alicam yakinda :smiley:

Ne bu yahu ortalık viraneye dönmüş
senmi bunları korkutup dağıtıyorsun yoksa Kürşad ;D

Tempus' Alıntı:
valla ben sacma sapan lastikler takmadikca arazide kirilan bir suzuki duymadim. defender, discovery, vx tyt lar benimde sevdigim araclar ama varcagim hedefe beni ulastirabilen ve saglam kalan her arac kabulumdur , marka teknik detaylar vs farketmez. Muhtemelen suzukinin yanina birde discovery alicam yakinda :smiley:
Disco 2 bende istiyorum ama cadde şeysi olarak arazide disco 1 tercihim ama defender varken onuda tercih etmem

Şu kıriz olmasaydı güzel bir defender projem vardı ama işler düzelsin bakacaz artık connect'in yerine disco 2 yada binek bir araç sadce off road için defender nasıl ama :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR