yunus bager' Alıntı:Yavvv kürsad ben ne diyorum sen diyorsun yarın gelde su suzanı görelim
Abi keşke öyle demeseydincihanülker' Alıntı:anaaaa ben olmayınca yunusum bile offroadçu olmuş be yavvv ,hemde defenderla
Hadi öyle olsun bakalım sirada 1 defender kaldı bagaj ve vinç tamponu yapılıyor ondan sonra şimdilik başka iş yokTempus' Alıntı:ya gelebilsem gelicemde gelemiyorumki, dur haftaya ön kilitte gelip takılıcak ondan sonra gelirim hem ;D hatta sizin sepet yaptırma sıranız bittiyse belki zuki ye sepet bile yaptirirz ;D
amanos80' Alıntı:Cümleten iyi akşamlar...
yunus bager' Alıntı:Hadi öyle olsun bakalım sirada 1 defender kaldı bagaj ve vinç tamponu yapılıyor ondan sonra şimdilik başka iş yok
Tempus' Alıntı:yunus bu 4Runner ların problemi ne neden tutulmuyor?
yunus bager' Alıntı:Valla hiç bilğim yok hatta böylebir aracın olduğundan bile yeni haberim oldu meğerse yandaki sitede birtane varmış ben onları bildiğimiz hilux zannediyormuşum
Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olurTempus' Alıntı:sen zaten bir tek defender lar var sanıyorsun arazi şeysi ;D
yunus bager' Alıntı:Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olur
Arazi aracı
low seçeneği olan ,tam şaseli ,ön arka sabit akslı,sürekli 4x4 , ön arka yük denğesi eşit olan , 45 derece dikey 35 derece yatay eğimde gidebilen , helezon yaylı,
araçlar benim için arazı aracıdır diğerleri değildir
yunus bager' Alıntı:Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olur
Arazi aracı
low seçeneği olan ,tam şaseli ,ön arka sabit akslı,sürekli 4x4 , ön arka yük denğesi eşit olan , 45 derece dikey 35 derece yatay eğimde gidebilen , helezon yaylı,
araçlar benim için arazı aracıdır diğerleri değildir