yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
canım benim yaaa.bizim torun ufuk abi nasıl gidiyo ama.
canım benim yaaa.bizim torun ufuk abi nasıl gidiyo ama.
Tempus' Alıntı:heyvanoglu hummer
yavuz-çelikel' Alıntı:canım benim yaaa.bizim torun ufuk abi nasıl gidiyo ama.
yunus bager' Alıntı:İyi o zaman hocama sorarmısın bu camiada ilk yazdığı mesaja karşılık veren yani hocami il tanıyan kimmiş diye sorarmısın
yunus bager' Alıntı:Evet torun ne gidiyor ama
http://www.youtube.com/watch?v=HvRLpw72Q9w&feature=related
Yunus birader de idi arac ,yabanci degil yani,bir daha gordunmu selamini esirgemeyunus bager' Alıntı:Evet abi saat tam 18:00 da izmit'te başka yok dimi
altay41' Alıntı:Yunus birader de idi arac ,yabanci degil yani,bir daha gordunmu selamini esirgeme
aklima geldi,sanzimanda ufak sorun var ,arazi vitesine bazen tam gecmiyor,Ankara da becerememisiz araziye takmayi,rezil ettik guzelim araci
halledebilirmisin?
Tempus' Alıntı:750 beygiri cilekese taksak oda tirmanir duz duvara be ;D ;D ;D
Altan abi Zafer abim iyi anlar o işlerden ama oda birsürü defender var onlarla uğraşıyor Pazarteside izni bitiyor eğer acelen yoksa bi akşam bakarız onada özelden telini yolla ben seni yarın akşam ararımaltay41' Alıntı:Yunus birader de idi arac ,yabanci degil yani,bir daha gordunmu selamini esirgeme
aklima geldi,sanzimanda ufak sorun var ,arazi vitesine bazen tam gecmiyor,Ankara da becerememisiz araziye takmayi,rezil ettik guzelim araci
halledebilirmisin?
Ben anlamam 3 den 5 ten torunmu torun işteyavuz-çelikel' Alıntı:(kapak) bu hummer değil h3 )