7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,288
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

gokhanlro' Alıntı:
Sorma Yavuz kurtılduğumuz filan yok... :( Cihan etrafta LR ci bulamayınca gelip bana sarıyor yine :D :D ;D Bizim antalyadaki Lr cilerden birileri önüne atacağız artık son çare olarak.. :D :D

Ancak düşündüğüm yeni bir formülde var LC 80 ve 100 çekişmesi hehhhehehheeeee :D :D :D :D

selamlar

Abicim adamda bir çene bir çene kurtulmanın imkanı yok, artık ben kendi haline bıraktım siz uğraşın orada ;D ;D ;D

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Özlemişim gerçketen, ama sen benim arabanın yanına parketme, Fiat Uno gibi kalmış garibim. ;D ;D ;D

Yavuz fırsatın olurda gidersen birde bagajın ön tarafına bakarmısın, orda bir hata olmuştu, düzeltmesini istedim ama çok iş olur vaktim olursa yaparım demişti.

[attachment=1]

Olması gereken hali

[attachment=2]
;D ;D ;D
Uğradığımda bakarım ;)

hsbasar' Alıntı:
Bende gidiyorum Balkanlara :D bütün telaşem ondan.
Bana gönderdiği e-postada Suriye, Lübnan, Ürdün diyor önümüzdeki sene için.
Bakalım neler çıkacak.

Libya ve Tunus'a İtalyadan feribot var. Avrupadan buaya gelen onlarca grupla karşılaştım yollarda.

AAaaaaaa Halim le başlayınca ben hiç bağlantı kuramadım. :D...Attığın mail i gördüm... Evet dedğin gibi Suriye ürdün filanda konuşuldu bunun yanında kuzey afrika da konuştuk.

Sedat kardeş seninde küçük çocuk varmış,benim katılamama sebeb imin en büyüğü çocuklar...Biri 6 yaşında diğeri 2 yaşında çocuğum var.15 gün kamplı geziyi kaldırabileceklerinden emin değilim ve bu beni korkutuyor.
selamlar

Sorma Yavuz
dediğin gibi adamdaki çene varya ,,, ytişilecek gibi değil kardeşim bir de oturmuyor sürekli ayakta sürekli baskın kutup heheheeeee ;D :D ;D :D

Ankaranın kurtuluşuna çok kalmadı. Artık Antalya düşünsün... ;D ;D ;D

mete' Alıntı:
Ankaranın kurtuluşuna çok kalmadı. Artık Antalya düşünsün... ;D ;D ;D

Sorma ağabey düşünüyoruz kara kara... :D ;D :D ...... İşin şakası bir tarafa başımızın üzerinde yeri var Cihanında sizlerinde ...

selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Abicim adamda bir çene bir çene kurtulmanın imkanı yok, artık ben kendi haline bıraktım siz uğraşın orada ;D ;D ;D

Yavuzcum cihan antalya yada gelse sen ondan kurtulamazsın kardeşim.. :D ;)

THE FARUK' Alıntı:
Cihanı karşılamak için 100 bile aldık mete abicim.. ;D

Sen akıllı adamsın Cihandan gelebilecek tehlikeleri bertaraf etmek için şimdiden en güzel tedbiri almışsın ;D ;D ;D ;D ;D

MKG de öyle düşündü ama Cihan'ın ankaradan gidebileceğini hesaba katmadı ....

gokhanlro' Alıntı:
AAaaaaaa Halim le başlayınca ben hiç bağlantı kuramadım. :D...Attığın mail i gördüm... Evet dedğin gibi Suriye ürdün filanda konuşuldu bunun yanında kuzey afrika da konuştuk.

Sedat kardeş seninde küçük çocuk varmış,benim katılamama sebeb imin en büyüğü çocuklar...Biri 6 yaşında diğeri 2 yaşında çocuğum var.15 gün kamplı geziyi kaldırabileceklerinden emin değilim ve bu beni korkutuyor.
selamlar

Maşallah Allah bağışlasın.

Benim oğlan yola çıktığımızda 4 ü doldurmuş 5 den 6 gün almış olacak ;D

Dünyaya geldiğinden beri geziyor.
2 aylıkken istanbul
3 aylıkken hopa
11 aylıkken fethiye ile başladı gezmeye.
zaten burdan sonra yürümeye başlıyor. sayısız Eymür ve Mogan yürüyüşü, birkaç defa kamp yaptık beraber.
Defalarca İstanbul, birkaç defa Antalya, İzmir. Gezmeyi seviyor benim gibi.
Garibim arabada uyumaya o kadar alıştıki hiç sesi çıkmıyor.

Keşke sizde gelebilseydiniz güzel olurdu ama küçük için bu program erken daha.

mete' Alıntı:
Sen akıllı adamsın Cihandan gelebilecek tehlikeleri bertaraf etmek için şimdiden en güzel tedbiri almışsın ;D ;D ;D ;D ;D

MKG de öyle düşündü ama Cihan'ın ankaradan gidebileceğini hesaba katmadı ....

Mete abicim MKG Mustafa abimizide antalya ya alıyoruz artık sıra sende abi..Sırasıyla tüm yoldaşlar antalyada buluşucak sonunda. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR