7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,303
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
neyse ne ingiliz ne capon , alman olunca hepimize ayni mesafede :smiley:

hayirli olsun :smiley:

Sağol Kürşad.

Konforsa bunda var. Arazide neyleyim konforu. Sırf birazcık konforlu diye Txyxtx alınır mı?

Bak Onur doğru yolu buldu sayılır.

Disco'yu satıp Defender alınca gerçek arazi şeysini görecek ;D

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Sağol Kürşad.

Konforsa bunda var. Arazide neyleyim konforu. Sırf birazcık konforlu diye Txyxtx alınır mı?

Bak Onur doğru yolu buldu sayılır.

Disco'yu satıp Defender alınca gerçek arazi şeysini görecek ;D

sen oyle de ama Yavuz abi benim discoya 10 puan verdi ;D

Tempus' Alıntı:
sen oyle de ama Yavuz abi benim discoya 10 puan verdi ;D

Disco güzeldir, bakmayın bana.

Önceki hafta sonu Suziki ile arkadaşların peşine takıldım... Reha (110 Puma), Engin (Discosit), Naci (Rubicon) ve ben Suzuki GV ;D
Herkese ayakbağı oldum, benim (daha doğrusu Suzuki'nin) yüzünden daha denize ulaşamadan yarı yolda mangalı yaktık.
Kendi kendime sordum, standart hali ile off-road yapanlar nasıl yapıyolar diye... Bana hiç zevk vermedi. Defender ile otoban diyerek gideceğim yerde aman battık mı? altını mı vurduk? geçer miyiz? ... keyif vermedi Suzuki bana netekim :(

ya abi japonyada kac kilometrekare yuz olcumu ve off road yapicak alan varki arazi araclari biseye benzesin ;D ;D ;D gemi yapsin onlar gemi ;D ;D ;D

ingiltereden cok matrak stickerlar ismarladim gelsinler ilk gezide cihan abinin arabanin arkaya yapistiricam bir tane ;D

Tempus' Alıntı:
ingiltereden cok matrak stickerlar ismarladim gelsinler ilk gezide cihan abinin arabanin arkaya yapistiricam bir tane ;D

Haber verseydin, ben de bir iki birşey eklerdim :(

dallarin cizemedigi bir boya teknolojisi varmi? ben G4 e boyatayim arabayi diyordum bugun belgradda girdigim yerlerden sonra anladimki ben neye boyatirsam boyatayim ilk belgrad gezisine kadar saglam kalicak o boya en iyisi hic boyatmiyim :smiley:

Tempus' Alıntı:
dallarin cizemedigi bir boya teknolojisi varmi? ben G4 e boyatayim arabayi diyordum bugun belgradda girdigim yerlerden sonra anladimki ben neye boyatirsam boyatayim ilk belgrad gezisine kadar saglam kalicak o boya en iyisi hic boyatmiyim :smiley:

Rengini değiştireceksen ve çizilmesin diyorsan kaplatmak mantıklı :smiley: Mücahit abinin tyt gibi 160 mikron kaplama güzel iş yapar.

nkurtkaya' Alıntı:
Haber verseydin, ben de bir iki birşey eklerdim :(

cok ani oldu abi, hatta water prof koltuk kiliflari almistim gelen yoktu porta ile yollattim 3 gun once, bugun bir haber geldi benim tanidik cumartesi geliyormus buraya ingiltereden acil isi cikmis. Bavula sigicak agir olmayan ne istiyorsan getireyim dedi, ivir zivir ismarladim , aslinda ufak tefek yarinda soylerim ekleriz listeyede cuma aksamina kadar elinde olmasi lazim yoksa getiremez, anca postalar daha sonra

emrahmarti' Alıntı:
Rengini değiştireceksen ve çizilmesin diyorsan kaplatmak mantıklı :smiley: Mücahit abinin tyt gibi 160 mikron kaplama güzel iş yapar.

Emrah o kaplamada ciziliyor boya gibi, ve kapi alti gibi yerler bizde surekli camura oturdugu icin, oralardan acilma ihtimali cok yuksek. boyanin yari fiyatindan fazla istiyorlar kaplamayada ucuzda degil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR