7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,717

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bugünkü ihaleden haberi olan var mı? Kaça kime gitti MİT'in 90 kasa Defender'ları acaba?

Benim pil bitti, bavulu toplayıp yatayım, sabah erken yola çıkacağım.

Nejat geçmiş olsun
Ankarada tek eksik sendin bir eksik daha var ama nedense sesi çikmiyor yoksa küstümü bize yalışbişeymi yaptık anlamadımki

izmitte rescue team unimogu ve bir defenderi bir boya ile boyamisti cizilmez filan yazmislardi nasil biseydi acep.

iyi geceler sana Nejat abi.

yunus bager' Alıntı:
Nejat geçmiş olsun
Ankarada tek eksik sendin bir eksik daha var ama nedense sesi çikmiyor yoksa küstümü bize yalışbişeymi yaptık anlamadımki

Çok doğru diyorsun Yunus. Seni vardın ve ben yoktum...

yunus bager' Alıntı:
Nejat geçmiş olsun

Yok yahu çalışıyor.. Bugün konuştuk keyfi yerinde. İkinci baharı yaşıyor, durulsun gelir yakında :smiley:)

Tempus' Alıntı:
Emrah o kaplamada ciziliyor boya gibi, ve kapi alti gibi yerler bizde surekli camura oturdugu icin, oralardan acilma ihtimali cok yuksek. boyanin yari fiyatindan fazla istiyorlar kaplamayada ucuzda degil

Bana mantıklı gelmişti aslında ama burada uygulayan olmadığı için arazi kullanımı sonrasında nasıl bir sonuç yaratır bilmiyorum.

cuko muratın arabası o cızılmıyen boyamı var.
kaplama acılmıyor abıcım bende acıldımı
ama haklısın cok para

RedlinE' Alıntı:
cuko muratın arabası o cızılmıyen boyamı var.
kaplama acılmıyor abıcım bende acıldımı
ama haklısın cok para

ya bir unimog yaptilar ya birde defender , acik yesilimsi bir renk. onlarin ilanlarinda ozel cizilmez boya filan yaziyordu, mat kumlu kaplama gibi biseydi sanirim

sorarım ıstersen telı var.
hatta sende sorabılırsın
forumda snorker satıyordu her araca göre

RedlinE' Alıntı:
sorarım ıstersen telı var.
hatta sende sorabılırsın
forumda snorker satıyordu her araca göre

valla sen bir sor eger muhabbetin varsa sevinirim. muhabbetin yoksa bende sorarim

yatayim bende ufakdan iyi geceler

fastjunkie' Alıntı:
Yahu çizilse ne olacak be adam ? Ne biçim Land Rover'cılık bu ???

yav cizile cizile yakinda boya astarina inicek cizikler, cizilmeyen bir boya varsa koruyucu olarak yapilir bir daha da cizilmez oyle kalir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR