7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,440,825
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Altuğ elinde dönüştürücü program yoksa en kullanışlısı "total video converter" diye bir program onu indir (flv. yapmak için)

Etiketler

acemi80' Alıntı:
İnşallah fazla hasar yoktur

Yürüyende bişey yoktu zaten basamak boya , doğrultma falan gibi şeyler, iyi cesaret valla ben Defenderi sokmaya kıyamadım , Ama Tüm suçlu Erkan (CDM-Subaru) hep o verdi gazı, " gider gider bas çağlar" ;D ;D ;D Giderde nereye gider ;D ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
...
Çağlar sağolsun bir aracın yanal açıda bile ne kadar dengeli olduğunu bana gösterdi,
tek hedefim var artık ;D

Hah iştee bu. :smiley:
Öyle lafla mafla olmuyo araç reklamları felan.
Direk göstericen. :smiley:
Çağlar gösterdi,herkesin dudağı uçukladı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yürüyende bişey yoktu zaten basamak boya , doğrultma falan gibi şeyler, iyi cesaret valla ben Defenderi sokmaya kıyamadım , Ama Tüm suçlu Erkan (CDM-Subaru) hep o verdi gazı, " gider gider bas çağlar" ;D ;D ;D Giderde nereye gider ;D ;D ;D ;D

;D Ne gaz hemde ;D

Ama hiiiiçççç kıvırmayın baba,adam kimsenin yapamadığını yaptı :D
Helal olsun.
Yavuz, senin artükülasyon problemin olmasa,cidden sen yürürdün orda baba ;)

Noolcak baba,gittiği yere kadar yaw,zaten işin ruhu bu be ;D kaldığı yerde ver vinçi gelsin ;D

geldim geldim ...sanayiden değil yıkamadan ;D ;D

basamakları garajda söktüm ,hiç hasar yok..pasta cila işi...

saolun beni düşünen arkadaşlarım..

arazi taşıtına biniyoruz bu arada ,gaza gelmek söz konusu değil biz cihanla cumartesi sabahından gözümüze ketirdik orayıı..

gece süperdi ;D

... : erkan wc ye gitti galiba bir yerlerde düşüp kalmasın ???

---: bak orda geliyor yanında biri var zaten ( karanlıktan yanyana iki ışık geliyor)

...: tamam tamam destek oluyor ;D

---: iyiler yaw bak çok muntazam geliyorlar ;D

komik son ;D ;D ;D ;D

erkan abi aydınlığa ulaşır ve kafada kafa feneri elde el feneri ;D ;D ;D ;D muntazam çift ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
gece süperdi ;D

... : erkan wc ye gitti galiba bir yerlerde düşüp kalmasın ???

---: bak orda geliyor yanında biri var zaten ( karanlıktan yanyana iki ışık geliyor)

...: tamam tamam destek oluyor ;D

---: iyiler yaw bak çok muntazam geliyorlar ;D

komik son ;D ;D ;D ;D

erkan abi aydınlığa ulaşır ve kafada kafa feneri elde el feneri ;D ;D ;D ;D muntazam çift ;D ;D ;D

Sus sus,geceyi hatırlatma ;D

Saki-Votka veeee Tekila bu kadar içli dışlı olunca,son 20 yıldır yaşamadığım bir gece yaşadım ;D
Fena oldum o gece ;D
Bidaha tövbe,kuralı bozmıyıcam,karıştırmak yok ;D

çağlar' Alıntı:
geldim geldim ...sanayiden değil yıkamadan ;D ;D

basamakları garajda söktüm ,hiç hasar yok..pasta cila işi...

saolun beni düşünen arkadaşlarım..

arazi taşıtına biniyoruz bu arada ,gaza gelmek söz konusu değil biz cihanla cumartesi sabahından gözümüze ketirdik orayıı..

çağlar abi hasar olmamasına sevindim

siteye foto atamıyorum devamlı bağlantı hatası veriyor çok yoğunluk var galiba :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR