discovery-V8' Alıntı:Dursun ya silmeye gerek yok, TYT olsaydı kasasında 40 tane kıllı kıllı taliban militanı yada kara çarşaflı hanım sürüsüyle kıllı arap şeyhleri olurdu, Defender olunca insanın gözü gönlü açılıyor ;D ;D
Tempus' Alıntı:ya kadın çok paçoz be ben arabamın üstüne oturtmam onu ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:paçoz maçoz kıllı talibandan iyidir yinede ;D ;D
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar onurun arabayı aldık ,satışı bitti , mustafa abinin arabayı aldık onlarda notere gittiler , ohh be bende rahatladım sonunda![]()
: D
![]()
MKG' Alıntı:Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D
MKG' Alıntı:Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:hahaha, abi cihan abinin gazabindan kurtulmak icin hepimiz birer tyt alip garaja koyucaz boyle giderse asfalt seysi olarak ;D ben bile dusunmeye basladim ;D
cihanülker' Alıntı:asfalt şeysimiii , güldürüyorsun yine beni![]()
Tempus' Alıntı:luks arazi kamyonu yada luks arazi karavani diyelim o zaman ;D bugun Bulent abi ile vx 200 e baktikda fiyati ogrenince bulent abi bisiler dedi yazmiyim ;D ;D ;D 2 tane 2010 defender, 2 tane rubicon alinabiliyor parasina ;D yani 4 tane arazi seysi ;D
cihanülker' Alıntı:ulen esas senin dediğin defender kamyonet , araba bile değil bildiğin kamyonet , rubicon hakkındaki , görüşlerime gelince çok sert ,tam arazi için yani ,hem açıcak hem çekicek olmuyor , VX 200 , dünyaca kabul edilmiş bir ürün ,consept farklı , 124,000 eurcuk + 5500 tl , yani o paralara hayali bile fena ama yok satıyor bu aralar haberin olsun
Tempus' Alıntı:abi o 5500 ne bende onu merak ettim fiyata bakarken ;D yani neden +
cihanülker' Alıntı:türkiydeki plaka masrafları ve çevre vergileri yanlış bilmiyorsam![]()
fastjunkie' Alıntı:Selamlar![]()