7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,567,435
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

mat bişi diil zaten abi alıcam zaten full kamp malzemesi hepsini bir anda almiyim diyorum. şişme mat alayim hatta ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
mat bişi diil zaten abi alıcam zaten full kamp malzemesi hepsini bir anda almiyim diyorum. şişme mat alayim hatta ;D

abicim altta yatacaksın sen , salon salomanje ,ister sağda,ister solda, istersen yanımdada ,yukarıda yatabilirsin dert değil ,sarılır yatarız , zaten bu aralar yatmadığım kimse kalmadı , ama ufuk abi yukarıda kalır büyük ihtimal :D

cihanülker' Alıntı:
abicim altta yatacaksın sen , salon salomanje ,ister sağda,ister solda, istersen yanımdada ,yukarıda yatabilirsin dert değil ,sarılır yatarız , zaten bu aralar yatmadığım kimse kalmadı , ama ufuk abi yukarıda kalır büyük ihtimal :D

ben gece kalmam dönmem lazım sabah çocukları alıp gelicem

Tempus' Alıntı:
Ya ankarada cihan abide filan fazla çadır varmı acaba, bugün uyku tulumu almaya gidicemde çadırda alıcam belki fazla çadır yoksa, yada arabada yatarım.

Arkadaşlar bende 10 adet mat, 10 adet uyku tulumu ve iki adet 4 mevsim çadır var, ihitiyacı olanlar söylerse getirebilirim, ayrıca Discovery in üstünde bir adet araç üstü çadır var :smiley: Defender MKG olunca heç bir sorun olmaz ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Arkadaşlar bende 10 adet mat, 10 adet uyku tulumu ve iki adet 4 mevsim çadır var, ihitiyacı olanlar söylerse getirebilirim, ayrıca Discovery in üstünde bir adet araç üstü çadır var :smiley: Defender MKG olunca heç bir sorun olmaz ;D ;D ;D

abi süpermiş :smiley:
Fazla çadır bir tane atarsan arabaya ihtiyacı olan olursa kurarız bence, mutlaka ihtiyacı olan olabilir.

Her geziye bir MKG lazım. Ben bunu gördüm buna iman ettim.

Tempus' Alıntı:
abi o lastiği hangi şanzuman çeviricek sonra

Çevirir Kürşadcım sen lastikten haber ver ben çevirtirim ;D ;D, Bak bu eleman izlandayı boydan boya geçmiş Turla, sonra evine dönünce ailesinide götürmek için evinin önünde bir tente açıp onun altında 1 ayda hazırlamış bu aracı, 300 tdi, 4 inch kupa kaldıma, özel depo, arka dingili 4 inch geri çekme, 4,75 ayna mahruti ve takviyeli aks, lastikleri ve jantları saymazsan yapılacak işlemler bukadar, Adam ingiltederen ailesiyle çıkıp izlandayı gezip geri gelmiş, iki sene önceki dergilerden birinde 4-5 sayafa anlatmış amcam ;)

129_0909_02_z1996_land_rover_discov.jpg

129_0909_03_z1996_land_rover_discov.jpg

129_0909_04_z1996_land_rover_discov.jpg

129_0909_12_z1996_land_rover_discov.jpg

129_0909_18_z1996_land_rover_discov.jpg

129_0909_21_z1996_land_rover_discov.jpg

129_0909_22_z1996_land_rover_discov.jpg

yavuz-çelikel' Alıntı:
52 araç oldu cmt si için

yavuzum araç sayısı önemli değil ,esas oraya gelenlerin hareker tarzları ,inşallah alkol olacağı için taşkınlık filan olmaz ,silah atışı, küfür, araba parçalama vs vs vs ,tanımadığım bir sürü üyemiz var ,biraz zor geçecek bu hafta sonu

Tempus' Alıntı:
oto yıkamamı acsak oraya ;D

kürşat istanbul gibi değil be kardeş ,ankaradaki parkur markur yok, çamur yok , bol bol taş ,kaya ,dere yatağı var , tam araba kırmalık yani, oralarda oynamalık küçük küçük alanlar var , takılacağız ufaktan , birde bol bol sohpet olacak ateş başı

cihanülker' Alıntı:
kürşat istanbul gibi değil be kardeş ,ankaradaki parkur markur yok, çamur yok , bol bol taş ,kaya ,dere yatağı var , tam araba kırmalık yani, oralarda oynamalık küçük küçük alanlar var , takılacağız ufaktan , birde bol bol sohpet olacak ateş başı

yok abi ben araba sayısı çok olunca iş çıkartıp yol parasını çıkartırım diye düşünmüştüm ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR