Tempus' Alıntı:mat bişi diil zaten abi alıcam zaten full kamp malzemesi hepsini bir anda almiyim diyorum. şişme mat alayim hatta ;D
cihanülker' Alıntı:abicim altta yatacaksın sen , salon salomanje ,ister sağda,ister solda, istersen yanımdada ,yukarıda yatabilirsin dert değil ,sarılır yatarız , zaten bu aralar yatmadığım kimse kalmadı , ama ufuk abi yukarıda kalır büyük ihtimal![]()
ufukozkan' Alıntı:ben gece kalmam dönmem lazım sabah çocukları alıp gelicem
Tempus' Alıntı:Ya ankarada cihan abide filan fazla çadır varmı acaba, bugün uyku tulumu almaya gidicemde çadırda alıcam belki fazla çadır yoksa, yada arabada yatarım.
MKG' Alıntı:Arkadaşlar bende 10 adet mat, 10 adet uyku tulumu ve iki adet 4 mevsim çadır var, ihitiyacı olanlar söylerse getirebilirim, ayrıca Discovery in üstünde bir adet araç üstü çadır varDefender MKG olunca heç bir sorun olmaz ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:abi o lastiği hangi şanzuman çeviricek sonra
yavuz-çelikel' Alıntı:52 araç oldu cmt si için
yavuz-çelikel' Alıntı:52 araç oldu cmt si için
Tempus' Alıntı:oto yıkamamı acsak oraya ;D
cihanülker' Alıntı:kürşat istanbul gibi değil be kardeş ,ankaradaki parkur markur yok, çamur yok , bol bol taş ,kaya ,dere yatağı var , tam araba kırmalık yani, oralarda oynamalık küçük küçük alanlar var , takılacağız ufaktan , birde bol bol sohpet olacak ateş başı
Tempus' Alıntı:yok abi ben araba sayısı çok olunca iş çıkartıp yol parasını çıkartırım diye düşünmüştüm ;D