7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,567,183
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ic dis yikama 20 lira desek, yalakda var nasılsa. 1000 lira cikar ;D batan tyt olursa onlarıda 50 ser tl den cekeriz, kilosu agirsa 100 tl

oo kara bile geçeriz ;D ;D ;D

çamur hiç olmiycağına emin olsam AT lerle gelicem ama kesin rahat durmayız biryerlere sokarız batarız

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
kürşat bende var alma boşu boşuna ,zaten benim arabada yer var , yatarsın şaka yapmıyorum ,sen sadece uyku tulumunu, istersen yastık ,battaniye al yeter , çadıra geek yok

Aman kürşat aman diyim sana ;D
Başkada konuşmuyorum ;D

Bende iki çadır var,ikisinide getiricem zaten ;)

Ama illa kafesta bi aslanla yatıcam diyosan sen bilirsin ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuzum araç sayısı önemli değil ,esas oraya gelenlerin hareker tarzları ,inşallah alkol olacağı için taşkınlık filan olmaz ,silah atışı, küfür, araba parçalama vs vs vs ,tanımadığım bir sürü üyemiz var ,biraz zor geçecek bu hafta sonu

Cihan,ya çoluk çocuk gelcez biz ::smiley: taşkınlık felan tarzı şeyler olucaksa tek gelelim ::smiley:
Sıkıntı çıkmasın sonra ...

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aman kürşat aman diyim sana ;D
Başkada konuşmuyorum ;D

Bende iki çadır var,ikisinide getiricem zaten ;)

Ama illa kafesta bi aslanla yatıcam diyosan sen bilirsin ;D

Külliyen iftira Ben o araçta yattım 5 yıldızlı otel rahatlığında çıt yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Külliyen iftira Ben o araçta yattım 5 yıldızlı otel rahatlığında çıt yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aman hocam eminmisiniz :D
1-Ya aracı karıştırıyosunuz
2-Ya çadır arkadaşınızı karıştırıyosunuz
3-Ya kulak tıkacı kullandınız
4-Yada çok sağlam dalıyosunuz uykuya ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aman hocam eminmisiniz :D
1-Ya aracı karıştırıyosunuz
2-Ya çadır arkadaşınızı karıştırıyosunuz
3-Ya kulak tıkacı kullandınız
4-Yada çok sağlam dalıyosunuz uykuya ;D

O üst katta idi biz aşağıda Ufukla yattık ben hiç bir şey duymadım :D

Haydaaa bol sulu, bol gök gürültülü yağmur başladı dağlar sağdan sağdan çağırmaya başladı napsamkiii

cihanülker' Alıntı:
olurmu ulen oyle şey benimde cucuklar gelecek ,sacmala ,oyarım adamı valla ( taskınlık yapanlar) ,hep beraber ailecek olacağız :D

Yok oyulacaksa birlikte oyarız :D da işte oyma işlemi sırasında çoluk çocuk olmasın diyorum ;D

Şaka maka,eyvallah baba,anlaşılmıştır ;)

Arkadaşlar sizlerin emaneti bize, merak etmeyin hep birlikte keyifle iki gün geçiririz, kurallara uymayan kampı kesinlikle terkeder, bu hususta asla taviz vermeyiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR