7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,568,439

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bumu bahsettiğiniz toyota sağlam olan ;D ;D ;D tyt da sunroof ne işe yarar bakın , batınca tank moduna geçip kafayı çıkartmaya yarıyor ;D mücahit sabah sabah öldüm gülmekten ya :D

birde öyle bir batmışki allahtan unimog var yoksa çıkıcak gibi diil, koca tyt bulmuş rahat çamuru serilmiş iyice ;D

http://www.dailymotion.com/video/xcuyfj_kemerburgaz-offroad-gezisi-part25-0_sport

kurşat artik sende aracin hakkini verde kiçina çamur degsin biraz
trubınden konuşmak kolay sahalarda gorelim kardeşim.

yok abicim o video 12 eylülden önce çekilmiş panzerler dolaşıyo ormanda o da panzer şöförü polis mücahit değil.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yok abicim o video 12 eylülden önce çekilmiş panzerler dolaşıyo ormanda o da panzer şöförü polis mücahit değil.

tank anteni alınca iyice hvaya girdi sanırım ;D direksiyonla pedallarıda az yükseltse öyle kullanır ;D

yok ayaklarim degiyo o sirada gaza basıyodum:smiley:
ama sanrouf iyide çok debelenince yukardan çamur yagiyor. Cami açamiyosun ustu aciyorum sosyete klimayi açiyorum sosyete e nasil olcak bu iş zevkine degil eziyet cekmeye geldik sanki

manyakmısın o durumda hiçbişey açılmaz unimog çamur yağdırabilirdi ;D sen oraya yavaşmı girdin ne yaptın nasıl öyle kırmızı camış gibi yaydı kendini tyt ;D oyle yerlere genelde hızlı giriyorum ben allah ne verdiyse geçiyor ;D

Ya ankarada cihan abide filan fazla çadır varmı acaba, bugün uyku tulumu almaya gidicemde çadırda alıcam belki fazla çadır yoksa, yada arabada yatarım.

Tempus' Alıntı:
manyakmısın o durumda hiçbişey açılmaz unimog çamur yağdırabilirdi ;D sen oraya yavaşmı girdin ne yaptın nasıl öyle kırmızı camış gibi yaydı kendini tyt ;D oyle yerlere genelde hızlı giriyorum ben allah ne verdiyse geçiyor ;D

yahu biz istanbullulara ayak uyduramayız Bunlar gazlıyolar filan ne yapıcaz bilemedim şimdi :smiley: bizde bööle gazla geç filan yok :smiley: :smiley: tık tık tık tık gidiyoduk :smiley:

stil değiştiricez artık dostlarımız için ne yapalım :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
yahu biz istanbullulara ayak uyduramayız Bunlar gazlıyolar filan ne yapıcaz bilemedim şimdi :smiley: bizde bööle gazla geç filan yok :smiley: :smiley: tık tık tık tık gidiyoduk :smiley:

stil değiştiricez artık dostlarımız için ne yapalım :smiley: :smiley:

abi geçicek araba yavaşda geçiyorda mücahit ve benimki gibi batabilirliği olan araçlarda gazlı geçince kurtarma ihtimali oluyor :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ben yukarıda yatacağım için sesi duymassın , birde erkanı gör sen yaaa

tamam abi o zaman çadır almıyorum uyku tulumu ile mat alır koyarım arabaya çadır alıcam zatende acele etmiyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR