Tempus' Alıntı:ya ankarada kampda arabanın içinde yatayım uyku tulumu ile diyorum, webastom filan yok sosyetik tyt lar gibi, donmam dimi ;D
ufukozkan' Alıntı:En son K denize ne zaman gittiniz bakiim![]()
![]()
Tempus' Alıntı:ya ankarada kampda arabanın içinde yatayım uyku tulumu ile diyorum, webastom filan yok sosyetik tyt lar gibi, donmam dimi ;D
cihanülker' Alıntı:bu arada ankaradaki parkurda ,kısa kasa araçlar valla tur atarlar ,benim gibi araçlar yani uzunlar için durum fena , kıç yerlerde gezer![]()
Ben hiç gitmedim ama yaşadığım yerin %99 u karadenizliufukozkan' Alıntı:En son K denize ne zaman gittiniz bakiim![]()
![]()
cihanülker' Alıntı:bu arada ankaradaki parkurda ,kısa kasa araçlar valla tur atarlar ,benim gibi araçlar yani uzunlar için durum fena , kıç yerlerde gezer![]()
fastjunkie' Alıntı:Sen taktın tabi arka tamponu rahatsın ;D
Tempus' Alıntı:koltukta yatmam yahu arkayı açtımmı karavan gibi oluyo benimki ;D çadır da alabilirimde duruma göre bakıcam. Kamyoncu battaniyesi işide iyiymiş![]()
VARHUB' Alıntı:Baba yapma ya, yanımızda misafir olacak, rezil olmayalım;D
Bu arada herkese iy akşamlar ;D
yunus bager' Alıntı:Ben hiç gitmedim ama yaşadığım yerin %99 u karadenizlive yaşadığım yer karadenizden harksız ve devamıda var ama burası yeri değil
![]()
yunus bager' Alıntı:Ben hiç gitmedim ama yaşadığım yerin %99 u karadenizlive yaşadığım yer karadenizden harksız ve devamıda var ama burası yeri değil
![]()